Първоначално изпратено от O2
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtraderПазарът ще покаже, че предложената цена за търгово е неадекватна. Според мен е въпрос на време в тон с целия пазар и тук пазарната цена да се изстреля към по-реалистични нива и да прехвърли обявените 27.02 лв за акция.
Коментар
-
АЛБЕНА АД (6AB) източник: finance.news.bg 30 Април 2009 08:22
АЛБЕНА АД отчете 13 184 хил. лв. печалба в консолидирания си годишен отчет към 31 декември 2008г.
Дружеството АЛБЕНА АД отчете печалба в размер на 13184 хил. лв. в консолидирания си отчет за 2008г. Общите приходи на дружеството са в размер на 124 556 хил. лв. което е спад от 2.71 % спрямо предходния период. Общите разходи на дружеството отчитат ръст от 9.78 % до 108 225 хил. лв.
Формирана е печалба на акция в размер на 3.09лв.
Според неконсолидирания отчет на дружеството за същия период e отчетена печалба в размер на 13 885 хил. лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaputovsmarti написа:
защо да са задължени, според мен нарочно са сключили споразумение за общо управление за да имат право да отправят търгово предложение, иначе притежават под 50% от капитала
Добре де те този договор за съвместно управление не трябваше ли да го обявят предварително или поне в деня на сключването?!Или са го сключили на 15.04 и веднага са обявили търгово.
Туй е работа за КФН,защото веднага след сделката някои (странно защо тогава)си купуваха направо от офертите отдясно,Явно са знаели за договора:-)
Няма да забравя как купуваха като озверели на 15 .. 15.50... при положение, че нямаше нито новини за компанията , нито пазара вървеше нагоре... останалите индекси извън Бг. също не бяха оцветени в зелено... но това е само вметка... явно писмото за уведомлението е било изпратено с нормална поща...дори и без обратна разписка...
...
Коментар
-
smarti написа:
защо да са задължени, според мен нарочно са сключили споразумение за общо управление за да имат право да отправят търгово предложение, иначе притежават под 50% от капитала
Добре де те този договор за съвместно управление не трябваше ли да го обявят предварително или поне в деня на сключването?!Или са го сключили на 15.04 и веднага са обявили търгово.
Туй е работа за КФН,защото веднага след сделката някои (странно защо тогава)си купуваха направо от офертите отдясно,Явно са знаели за договора:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от MesoiadessКакто отдавна споменах тука мажоритаря глозга и бяга.
От доста време се използват манипулации с цел покачване на доверието и цената на акцията - според мен това е отчайващ последен ход за объркване и задържане на по- висока цена
Те тука никога не постят /"То туй дет го глозгаме е постно бе серсем - миноритар глупав" Кр. Ст-в и сие/
Коментар
-
Първоначално изпратено от smartiзащо да са задължени, според мен нарочно са сключили споразумение за общо управление за да имат право да отправят търгово предложение, иначе притежават под 50% от капитала
Че иначе какво им пречи да си го управляват както си искат и без да декларират публични споразумения
Коментар
Коментар