Първоначално изпратено от Scottie Pippen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Първо трябва атака и тест на стария връх от 11.50 после...... каквото сабя покаже
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Купувай смело тогава !Моето мнение е, че Русия вземе ли това, което иска в Украйна Молдова и е в кърпа вързана ! Да не говорим, че и Молдова няма НАТО зад гърба си ! Цената на мен никак не ми е атрактивна с оглед на огромните рискове !
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Blagovest Разгледай мнениеЗдравко, не разбра ли, че руската армия се провали и едва ли руски войски ще нападнат Молдова в обозримо бъдеще. Има голям риск Русия да фалира. Евентулният фалит на Русия ще се отрази негативно върху руските акции, но едва ли ще окаже някакво негативно въздействие върху цената на акциите на Доверие. Цената на акциите на Доверие е прекалено атрактивна.Моето мнение е, че Русия вземе ли това, което иска в Украйна Молдова и е в кърпа вързана ! Да не говорим, че и Молдова няма НАТО зад гърба си ! Цената на мен никак не ми е атрактивна с оглед на огромните рискове !
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Здравко, не разбра ли, че руската армия се провали и едва ли руски войски ще нападнат Молдова в обозримо бъдеще. Има голям риск Русия да фалира. Евентулният фалит на Русия ще се отрази негативно върху руските акции, но едва ли ще окаже някакво негативно въздействие върху цената на акциите на Доверие. Цената на акциите на Доверие е прекалено атрактивна.Last edited by Blagovest; 30.05.2022, 17:46.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Blagovest Разгледай мнениеВсеки който е запознат с техническия анализ, би трябвало да е разбрал, че сега е моментът да се купуват акции на Доверие, защото цената е ниска.
Някои инвеститори ще съжаляват, че преди 3 дни не са си купили повече евтини акции тук.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Marie-Sophie Germain Разгледай мнениеС една дума -
какви дивиденти, какви 5 лв, ?
А Камилчетата??? ...нека да купуват.
Ще ми е интересно да видя консолидирания за q1 в условията на война.
Коментар
� -
[quote=Ender]Значително по-спокоен се чувствам, имайки вашето одобрение.[quote]
Бъркате понятията!
Ако зависи от мен, не може да говорим, дори за одобрение.
Става дума, за това, че всеки има право да ползва парите си, според своите виждания за инвестиционните си намерения.
На тази база, както знаем, работи свободният пазар. Който уж би трябвало да бъде най-демократичната институция!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Marie-Sophie Germain Разгледай мнениеВсеки има право, да си троши парите, както намери за добре!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Marie-Sophie Germain Разгледай мнениеС една дума -
какви дивиденти, какви 5 лв, ?
А Камилчетата??? ...нека да купуват.
Коментар
�
Коментар