IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За пореден ден ги разбихме, браво.
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      женили са се по на 16 години както сега циганите .................. поне 25 поколения са се родили и "заминали" по време на турското робство
      При средна продължителност на живота от 30г много ясно, че ще се женят веднага щом им се до...бе.

Реално средната очаквана продължителност премина границата от 30 г чак след откриването на антибиотиците.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
        Iv_max, само едно уточнение, че очевидно бъркаш... Ако кажем, че родителите са на по 25 години когато се раждат децата, това прави не 6-7 поколения, а цели 20.

И нещо да те питам... След това мнение за бизнеса в България, ти продължаваш ли да имаш все още някакъв съществен бизнес тук?
        женили са се и са раждали по на 16 години както сега циганите .................. поне 25 поколения са се родили и "заминали" по време на турското робство и не знаят какво е свобода

но това са подробности...

Коментар

Не за нашите.... говоря за "западните" големи.
          На западните им спасиха вложителите - никой не е спасявал акционери. Като ти влезе държавата с 90% собствен капитал си губиш 90% от парите. като ти влезе със 100% си губиш всичките пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Че то точно тава направиха КТБ бе тук биг и фейлд
            Не за нашите.... говоря за "западните" големи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
              Разбирам в какво положение сме Българите....500 години османско робство...само за секунда си представете петстотин години...това 6-7 поколения...раждат се и умират в условията на робство.
              Iv_max, само едно уточнение, че очевидно бъркаш... Ако кажем, че родителите са на по 25 години когато се раждат децата, това прави не 6-7 поколения, а цели 20.

И нещо да те питам... След това мнение за бизнеса в България, ти продължаваш ли да имаш все още някакъв съществен бизнес тук?
              Last edited by d333; 27.05.2015, 23:20.

Коментар

А, хубаво... ми за "too big to fail" какво ще кажеш? Защо не ги оставят на естествения подбор?....
                Че то точно тава направиха КТБ бе тук биг и фейлд

Коментар

Ок повечето от сега търгуващите се компании ще загинат - ми да загинат като не стават за нищо - ще дойдат други - и някой от тях ще са по-успешни.

А, хубаво... ми за "too big to fail" какво ще кажеш? Защо не ги оставят на естествения подбор?....

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    За теб това отнася ли се?
                    Ще поживеем ще видим Аз съм бърз на спусъка, като нещо не върви така като го очаквам го изстрелвам веднага на някой друг

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      +++
                      Горчива е, но е истина.
                      И най лошото е че не се виижда на хоризонта и най малък намек за надежда че нещо може да се промени към по добро, напротив.
                      Неслучайно все още останалата тук най интелигентна и продуктивна част от мат'ряла насочва и изучава децата си така че да са конвертируеми навън.

Не се кахърете, Вие дайте вашия дан на време, а те -децата - сами ще избират . Не знаете колко ще са пораснали след време ! Вие само ги създавайте и подгответе за превратностите на живота , а не само консуматори. Ще има и да излязат , а и да останат и да се върнат при още по отворени врати , а не като през 1975/8г. - да ни съпровождат - трима по списък за 4ч. с двама придружители /помполита+ солташак от ДС/

Коментар

...Някои ще си загубят парите - ми да ги губят - тя глупостта трябва да се наказва иначе процъфтява.
                        За теб това отнася ли се?

Коментар

• Има една максима, която гласи следното: „Помогни си сам, за да ти помогне и Господ“.

Коментар

• Само на мен ли не ми пука за всичко това Идеални неща и места няма. Щом обществото не е закостеняло, щом хората са свободни да преследват мечтите си то нещата постоянно ще се подобряват. може да е плавно, може и да е на подскоци, но това ще се случва - това е в човешката природа - дори и на българина. Едни от добре ще стават зле, други от зле ще стават добре, трети просто ще се возят, но в средния случай нещата вървят на добре.

Ок повечето от сега търгуващите се компании ще загинат - ми да загинат като не стават за нищо - ще дойдат други - и някой от тях ще са по-успешни. Някои ще си загубят парите - ми да ги губят - тя глупостта трябва да се наказва иначе процъфтява.

Коментар

• Който може вече се е нагодил, останалите никога няма да се нагодят. Огромният проблем на България е, че капиталите попаднаха в ръцете на негодни хора. Те естествено се осраха, част от тях потънаха, а останалата продължава да е над повърхността през държавният бюджет. Така че изходът е елементарен- никакви държавни разходи извън пенсии, отбрана, МВР и образование, негодните да изчезват, а останалите 10-20 %- "продължаваме напред" Това естествено няма как да стане...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                +++
                                Горчива е, но е истина.
                                И най лошото е че не се виижда на хоризонта и най малък намек за надежда че нещо може да се промени към по добро, напротив.
                                Неслучайно все още останалата тук най интелигентна и продуктивна част от мат'ряла насочва и изучава децата си така че да са конвертируеми навън.
                                Е ако дадеш няква алтернатива за децата слушам те?

Коментар

X