За пореден ден ги разбихме, браво.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеженили са се по на 16 години както сега циганите .................. поне 25 поколения са се родили и "заминали" по време на турското робство
Реално средната очаквана продължителност премина границата от 30 г чак след откриването на антибиотиците.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеIv_max, само едно уточнение, че очевидно бъркаш... Ако кажем, че родителите са на по 25 години когато се раждат децата, това прави не 6-7 поколения, а цели 20.
И нещо да те питам... След това мнение за бизнеса в България, ти продължаваш ли да имаш все още някакъв съществен бизнес тук?
но това са подробности...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеНе за нашите.... говоря за "западните" големи.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧе то точно тава направиха КТБ бе тук биг и фейлд
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеРазбирам в какво положение сме Българите....500 години османско робство...само за секунда си представете петстотин години...това 6-7 поколения...раждат се и умират в условията на робство.
И нещо да те питам... След това мнение за бизнеса в България, ти продължаваш ли да имаш все още някакъв съществен бизнес тук?Last edited by d333; 27.05.2015, 23:20.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеА, хубаво... ми за "too big to fail" какво ще кажеш? Защо не ги оставят на естествения подбор?....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Ок повечето от сега търгуващите се компании ще загинат - ми да загинат като не стават за нищо - ще дойдат други - и някой от тях ще са по-успешни.
А, хубаво... ми за "too big to fail" какво ще кажеш? Защо не ги оставят на естествения подбор?....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗа теб това отнася ли се?Аз съм бърз на спусъка, като нещо не върви така като го очаквам го изстрелвам веднага на някой друг
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение+++
Горчива е, но е истина.
И най лошото е че не се виижда на хоризонта и най малък намек за надежда че нещо може да се промени към по добро, напротив.
Неслучайно все още останалата тук най интелигентна и продуктивна част от мат'ряла насочва и изучава децата си така че да са конвертируеми навън.
Не се кахърете, Вие дайте вашия дан на време, а те -децата - сами ще избират . Не знаете колко ще са пораснали след време ! Вие само ги създавайте и подгответе за превратностите на живота , а не само консуматори. Ще има и да излязат , а и да останат и да се върнат при още по отворени врати , а не като през 1975/8г. - да ни съпровождат - трима по списък за 4ч. с двама придружители /помполита+ солташак от ДС/
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение...Някои ще си загубят парите - ми да ги губят - тя глупостта трябва да се наказва иначе процъфтява.
Коментар
� -
Само на мен ли не ми пука за всичко товаИдеални неща и места няма. Щом обществото не е закостеняло, щом хората са свободни да преследват мечтите си то нещата постоянно ще се подобряват. може да е плавно, може и да е на подскоци, но това ще се случва - това е в човешката природа - дори и на българина. Едни от добре ще стават зле, други от зле ще стават добре, трети просто ще се возят, но в средния случай нещата вървят на добре.
Ок повечето от сега търгуващите се компании ще загинат - ми да загинат като не стават за нищо - ще дойдат други - и някой от тях ще са по-успешни. Някои ще си загубят парите - ми да ги губят - тя глупостта трябва да се наказва иначе процъфтява.
Коментар
� -
Който може вече се е нагодил, останалите никога няма да се нагодят. Огромният проблем на България е, че капиталите попаднаха в ръцете на негодни хора. Те естествено се осраха, част от тях потънаха, а останалата продължава да е над повърхността през държавният бюджет. Така че изходът е елементарен- никакви държавни разходи извън пенсии, отбрана, МВР и образование, негодните да изчезват, а останалите 10-20 %- "продължаваме напред"Това естествено няма как да стане...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение+++
Горчива е, но е истина.
И най лошото е че не се виижда на хоризонта и най малък намек за надежда че нещо може да се промени към по добро, напротив.
Неслучайно все още останалата тук най интелигентна и продуктивна част от мат'ряла насочва и изучава децата си така че да са конвертируеми навън.
Коментар
�
Коментар