Първоначално изпратено от shokova terapia
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеФорумът помни
Много шпекуланти много шкарто, много хибридна царевица ни дотяга напоследъкНе е препоръка
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеГрафиките на мен ми показват друго..... да видим кой ще излезе прав. Аз казвам, че ще видим тази година Софикс 700, ако някой иска можем да се хванем на бас на по едно черно дабъл Жони?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеГрафиките на мен ми показват друго..... да видим кой ще излезе прав. Аз казвам, че ще видим тази година Софикс 700, ако някой иска можем да се хванем на бас на по едно черно дабъл Жони?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе е културно да се бъзикаш с болен човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеСмисълът на този форум не е да се пускат само линкове към други сайтове, ами да се пишат коментари
Коментар
-
Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнение
Мощно надолу или с ханукярски финтове?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
ПЪТЯТ Е САМО НАДОЛУ
Коментар
-
ТУК ИМА ЛИ ХОРА ОТ ТРОЛФАБРИКИТЕ..
Над 280 български журналисти, университетски преподаватели, интелектуалци и граждани подписаха петиция до министър на електронното управление, компанията Meta, американски и европейски институции.
dnevnik.bg
Петиция от България: Технологията на "Фейсбук" помага на наемниците в "трол фабриките"
- 1 like
Коментар
-
Смисъла на този форум , не е да спамиш във всички теми неща, които са безмислени ..Форума е професионален и трябва да носи икономическа информация и разяснения..Ти с какво си допринесъл със спама си ли..Ако не разбираш информацията, никой не е длъжен да ти обеснява..
Когато си на ниво в икономиката и инвестициите информацията няма нужда от глупави коментари..
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар