If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лоша работа, понасипаха се малко папирки при флагмана и атера. Развързаха "играчорите" портфейлите, а какво ще правят без папирки по нова година - не ми е ясно
Ами като нямат пари какво ще правят - въпросът за кое е първо яйцето или кокошката, истината е, че първо трябва да имаш акции и после пари, щото като си дадеш акциите оставаш само с пари
Лоша работа, понасипаха се малко папирки при флагмана и атера. Развързаха "играчорите" портфейлите, а какво ще правят без папирки по нова година - не ми е ясно
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Nямам много пари под масата. Това лято се размотавах повече и ...харчих на воля ... за удоволствия в общи линии Да бях поработило някоя допълнителна надница или поне пестяло от обеди и закуски (не че закусвам редовно, но не пестях)...и сега - мизерийка. А даже за сирма - нула,нула лв. съм планирало, не ща да спекулирам там
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Сегашните собственици на БГ банки ги виждаме колко разбират от управление Но както и да е...... Дали няма да пробват да вземат миноритарен пакет и да влязат в управленето и след време да поемат контрола
Само догадки нямам препоръки!
Прочети внимателно края на 1то изречение, написано от финансовата медия.
Сегашните собственици на БГ банки ги виждаме колко разбират от управление Но както и да е...... Дали няма да пробват да вземат миноритарен пакет и да влязат в управленето и след време да поемат контрола
Коментар