If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имам информация, че утре ще се появи един мега-гига-милионер от чужбина, който ще почне да купува наред, защото е чел статистическите данни от сайта на НСИ, че нашата икономика се представя много добре през последните няколко месеца.
както има една приказка-не се знае,знае ли се....кой,кога ще купува и по колко....въпроса е че тона на пазара е зададен в приятно минорен вариант,а тогава умните пари обичат да се превръщат в акции
Не е Препоръка!!!
Имам информация, че утре ще се появи един мега-гига-милионер от чужбина, който ще почне да купува наред, защото е чел статистическите данни от сайта на НСИ, че нашата икономика се представя много добре през последните няколко месеца.
Много си се депресирал. Няма да ти стане по-леко ако те съжаляват...
Не е препоръка - само професионално мнение
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Напротив, по теория когато и най-големите оптимисти посърнат, точно тогава пазара обръща
Вече друг въпрос е БФБ практиката колко се подчинява на всеобщата фондова теория
Не знам дали обръща ама тогава определено е време за здрави покупки!
Напротив, по теория когато и най-големите оптимисти посърнат, точно тогава пазара обръща
Вече друг въпрос е БФБ практиката колко се подчинява на всеобщата фондова теория
Щом и на батката му поомекнали рогите...не е на добре работата...
Коментар