IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    .
    Марш оттук бре, рано е за дъно още....
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• .
      Марш оттук бре, рано е за дъно още....

ПС Що спря да тролиш оттатък на нисето
      А злото що не скача ?

Коментар

• Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
          .. Не казвам, че борсата ни е някаква велика или нещо от сорта, но пък все пак някой смята ли, че е раздута ?
          Дай им на хората етф и къси пък то ще си покаже...

А сериозно - понеже те знам че си човек на логиката, точността и математиката....
          Вземи за прокси смол капс Китай и Индия, както и Корея и Полша да кажем.
          HAO, SCIF, EWY, EPOL.
          Т.е комплект от ЕМ пазари които растат 2.5 пъти по бързо от нас.
          Виж там средните им стойности за PE PB P/S P/CF...и може би ще придобиеш бегла представа къде сме ние.

http://finance.yahoo.com/q?s=HAO&ql=0

PS Русия няма да ти я слагам, макар че много си мязаме с тях по мажовско-олигархичния модел на борсата. Все пак не стават за сравнение щото са в рецесия и се търгуват сега като за софка 150...

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
            А може би тези компании са белите лястовици ,които показват къде трябваше да отидат и другите добри компании.
            За мен по скоро те са нормално оценени - да си правят изводите защо другите не са до тях.
            И аз така мисля, качеството си има цена и се отплаща, а шита колкото и евтин да е си е скапан.

Коментар

• За това ставаше въпрос онзи ден, 13к оборот.

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                Спекулират - това правят, като няма друг начин за бързи пари, остава да продадеш и после да се надяваш на паника и да купиш по евтино.
                Иначе си прав, че и на БФБ има акции които са балонни на "all time highs". Това са тези които бяха ирационално издути последните 3 години - АТЕРА, СофТрейдинга, Спийди, СофИмотите, където определено има тепърва да излиза капитал.
                А може би тези компании са белите лястовици ,които показват къде трябваше да отидат и другите добри компании.
                За мен по скоро те са нормално оценени - да си правят изводите защо другите не са до тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
                  У Европата и по света почнаха да шибат , но ние вече се изпразнихме , пак почваме познатата дрямка , До кога ли - никои не знае .
                  Aбсолютно точно

Коментар

• У Европата и по света почнаха да шибат , но ние вече се изпразнихме , пак почваме познатата дрямка , До кога ли - никои не знае .

Коментар

• гледам че и у Европа ги шибат яко

Коментар

• Мечетата се хванаха за палците на краката

Коментар

• Да видим сега, за колко дни стопля нашия реотан. Случаят е идеален, за времева проверка.
                          The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                            Междудругото, си мисля колко хора се прецакаха в понеделник с тия панически разпродажби.... Не казвам, че борсата ни е някаква велика или нещо от сорта, но пък все пак някой смята ли, че е раздута ?

Мисълта ми е, че докато в Щатите, Европа и Китай последните месеци и години борсите удариха "All time highs" надути от количествените улеснения, при нас последната година си има явна корекция надолу (за мен лично необяснима, на фона на горе-долу подобряващата се икономика и огромния срив в банковите лихви).

Така че да разпродаваш панически тук, заради това че си чел че в Китай и Щатите са влезли в корекция след преодоляни поредица от върхове за всички времена, е малко като "видяла жабата, че подковават коня, и тя повдигнала крак..."
                            Спекулират - това правят, като няма друг начин за бързи пари, остава да продадеш и после да се надяваш на паника и да купиш по евтино.
                            Иначе си прав, че и на БФБ има акции които са балонни на "all time highs". Това са тези които бяха ирационално издути последните 3 години - АТЕРА, СофТрейдинга, Спийди, СофИмотите, където определено има тепърва да излиза капитал.
                            Bulls on BSE

Коментар

• Яко БОХ по невнерниците

Коментар

• Какво ще ги правим днес?

Коментар

Working...
                                X