IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
    Междудругото, си мисля колко хора се прецакаха в понеделник с тия панически разпродажби.... Не казвам, че борсата ни е някаква велика или нещо от сорта, но пък все пак някой смята ли, че е раздута ?

Мисълта ми е, че докато в Щатите, Европа и Китай последните месеци и години борсите удариха "All time highs" надути от количествените улеснения, при нас последната година си има явна корекция надолу (за мен лично необяснима, на фона на горе-долу подобряващата се икономика и огромния срив в банковите лихви).

Така че да разпродаваш панически тук, заради това че си чел че в Китай и Щатите са влезли в корекция след преодоляни поредица от върхове за всички времена, е малко като "видяла жабата, че подковават коня, и тя повдигнала крак..."
    Съгласен съм с теб на 100%

Коментар

• Междудругото, си мисля колко хора се прецакаха в понеделник с тия панически разпродажби.... Не казвам, че борсата ни е някаква велика или нещо от сорта, но пък все пак някой смята ли, че е раздута ?

Мисълта ми е, че докато в Щатите, Европа и Китай последните месеци и години борсите удариха "All time highs" надути от количествените улеснения, при нас последната година си има явна корекция надолу (за мен лично необяснима, на фона на горе-долу подобряващата се икономика и огромния срив в банковите лихви).

Така че да разпродаваш панически тук, заради това че си чел че в Китай и Щатите са влезли в корекция след преодоляни поредица от върхове за всички времена, е малко като "видяла жабата, че подковават коня, и тя повдигнала крак..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        Нещастно човече, давам ти джокер за на есен - "нагоре"... може, да познаеш и ти веднъж в живота.
        Няма нужда, един живот му е малко, за да уцели нагоре или надолу.
        Пише тук от сто години и си остава новобранка.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
          Купувам бонови книжки останали от действащи и фалирали предприятия от масовата приватизация.
          -----------------------------
          Обявата ми е стопирана от OLX
          ------------------------------------------------------
          Обявата Ви вече не е активна в сайта. Съгласно правилата на платформата, не е разрешено да бъдат публикувани обяви със статус „Търся/Купувам".

Можете да намерите това, което търсите, бързо, лесно и удобно, като прегледате голямото разнообразие от обяви в OLX.bg!

Повече информация за забранените стоки и услуги в сайта можете да научите тук:
          olx.bg/rules/

Екипът на OLX.bg Ви желае успех с покупко-продажбите .

-----------------------------------------------------

След 3-4 опита за връзка с админа - няма никой.

Поздрави.

Щом един оня ден измислен мишарски сайт може да ме бъзика , да не говорим въобще за БФБ.
          Това не са бонови книжки, а акции. Интересно, какви цени им даваш.

Коментар

• Купувам бонови книжки останали от действащи и фалирали предприятия от масовата приватизация.
            -----------------------------
            Обявата ми е стопирана от OLX
            ------------------------------------------------------
            Обявата Ви вече не е активна в сайта. Съгласно правилата на платформата, не е разрешено да бъдат публикувани обяви със статус „Търся/Купувам".

Можете да намерите това, което търсите, бързо, лесно и удобно, като прегледате голямото разнообразие от обяви в OLX.bg!

Повече информация за забранените стоки и услуги в сайта можете да научите тук:
            olx.bg/rules/

Екипът на OLX.bg Ви желае успех с покупко-продажбите .

-----------------------------------------------------

След 3-4 опита за връзка с админа - няма никой.

Поздрави.

Щом един оня ден измислен мишарски сайт може да ме бъзика , да не говорим въобще за БФБ.
            Last edited by MrSi; 26.08.2015, 19:31.
            Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
              За да ги подари на някой след време
              Позна.Ще ги подаря на внуците .

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Тцъ, и оттуй имам, ама заедно с 4-5 други е в оная 12%-ва шитово-спекулативна порция на портфейла. На бфб ептен без шитченца не мое.....то и навън си имам малка колекция

И не е да е без аналози хима навън, даже бол...
                Е, къде другаде една позиция ти е 1/2 индекс?
                Майтапа настрана единствените без аналогии тук са ми един АДСИЦ и една облигация.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                  Химимпорт

Тцъ, и оттуй имам, ама заедно с 4-5 други е в оная 12%-ва шитово-спекулативна порция на портфейла. На бфб ептен без шитченца не мое.....то и навън си имам малка колекция

И не е да е без аналози хима навън, даже бол...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    Защото икономиката на България тази година а и още 2-3 след това ще отчете
                    икономически ръст,а не рецесия.При ръст песимизмът става досаден и непонятен.
                    Абсолютно вярно. Български договорни фондове държат акттиви на над 60 - 70 предприятия (следвайки месечният им бюлетин )и въобще не ги интересува за измислините индекси които търгуваме SOFIX , MOFIX и др.
                    Не е препоръка.
                    Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                      Интересно защо договорният фонд инвестиращ в акции на БФБ в който съм вложил част от спестяванията си в последните дни рязко расте
                      Защото икономиката на България тази година а и още 2-3 след това ще отчете
                      икономически ръст,а не рецесия.При ръст песимизмът става досаден и непонятен.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                        Химимпорт
                        Хане прав си

Коментар

В грешка си, 1/3 съм на бфб.

Има 1-2 нещица които нямат аналог навън.
                          Химимпорт

Коментар

От мнението ти останах с впечатление, че според теб тук нищо не струва, а навън всичко е перфектно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                              Кое му е смешното,виждам че бидовете нещо го надървиха?
                              Така е .

Хареса ми закачката ти

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                                Защо изобщо си правиш труда да четеш форума и да пишеш, при положение че БФБ не представлява интерес за теб?

Коментар

Working...
                                X