Първоначално изпратено от Van Basten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Междудругото, си мисля колко хора се прецакаха в понеделник с тия панически разпродажби.... Не казвам, че борсата ни е някаква велика или нещо от сорта, но пък все пак някой смята ли, че е раздута ?
Мисълта ми е, че докато в Щатите, Европа и Китай последните месеци и години борсите удариха "All time highs" надути от количествените улеснения, при нас последната година си има явна корекция надолу (за мен лично необяснима, на фона на горе-долу подобряващата се икономика и огромния срив в банковите лихви).
Така че да разпродаваш панически тук, заради това че си чел че в Китай и Щатите са влезли в корекция след преодоляни поредица от върхове за всички времена, е малко като "видяла жабата, че подковават коня, и тя повдигнала крак..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНещастно човече, давам ти джокер за на есен - "нагоре"... може, да познаеш и ти веднъж в живота.
Пише тук от сто години и си остава новобранка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеКупувам бонови книжки останали от действащи и фалирали предприятия от масовата приватизация.
-----------------------------
Обявата ми е стопирана от OLX
------------------------------------------------------
Обявата Ви вече не е активна в сайта. Съгласно правилата на платформата, не е разрешено да бъдат публикувани обяви със статус „Търся/Купувам".
Можете да намерите това, което търсите, бързо, лесно и удобно, като прегледате голямото разнообразие от обяви в OLX.bg!
Повече информация за забранените стоки и услуги в сайта можете да научите тук:
olx.bg/rules/
Екипът на OLX.bg Ви желае успех с покупко-продажбите .
-----------------------------------------------------
След 3-4 опита за връзка с админа - няма никой.
Поздрави.
Щом един оня ден измислен мишарски сайт може да ме бъзика , да не говорим въобще за БФБ.
Коментар
-
Купувам бонови книжки останали от действащи и фалирали предприятия от масовата приватизация.
-----------------------------
Обявата ми е стопирана от OLX
------------------------------------------------------
Обявата Ви вече не е активна в сайта. Съгласно правилата на платформата, не е разрешено да бъдат публикувани обяви със статус „Търся/Купувам".
Можете да намерите това, което търсите, бързо, лесно и удобно, като прегледате голямото разнообразие от обяви в OLX.bg!
Повече информация за забранените стоки и услуги в сайта можете да научите тук:
olx.bg/rules/
Екипът на OLX.bg Ви желае успех с покупко-продажбите .
-----------------------------------------------------
След 3-4 опита за връзка с админа - няма никой.
Поздрави.
Щом един оня ден измислен мишарски сайт може да ме бъзика , да не говорим въобще за БФБ.Last edited by MrSi; 26.08.2015, 19:31.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеЗа да ги подари на някой след време
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Тцъ, и оттуй имам, ама заедно с 4-5 други е в оная 12%-ва шитово-спекулативна порция на портфейла. На бфб ептен без шитченца не мое.....то и навън си имам малка колекция
И не е да е без аналози хима навън, даже бол...
Майтапа настрана единствените без аналогии тук са ми един АДСИЦ и една облигация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеХимимпорт
Тцъ, и оттуй имам, ама заедно с 4-5 други е в оная 12%-ва шитово-спекулативна порция на портфейла. На бфб ептен без шитченца не мое.....то и навън си имам малка колекция
И не е да е без аналози хима навън, даже бол...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЗащото икономиката на България тази година а и още 2-3 след това ще отчете
икономически ръст,а не рецесия.При ръст песимизмът става досаден и непонятен.
Не е препоръка.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеИнтересно защо договорният фонд инвестиращ в акции на БФБ в който съм вложил част от спестяванията си в последните дни рязко расте
икономически ръст,а не рецесия.При ръст песимизмът става досаден и непонятен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВ грешка си, 1/3 съм на бфб.
Има 1-2 нещица които нямат аналог навън.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВ грешка си, 1/3 съм на бфб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКое му е смешното,виждам че бидовете нещо го надървиха?
Хареса ми закачката ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеЗащо изобщо си правиш труда да четеш форума и да пишеш, при положение че БФБ не представлява интерес за теб?
Коментар
Коментар