IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    нема купувачи за сега а продавачите все някога ще се явят....купувачите са м.мейкърите.....в тим за сега.... ама няма какво да правят акциите скоро....
    Те на купувачите вече им омръзна да ги цакат. Купуват уж на сметка , а цената все пада. Сделките на извън регулиран пазар не са много а там цените са около два пъти по-ниски , защо ли
    Не е препоръка.
    Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      да не правите курбан за качванее на бфб...... нема купувачи за сега а продавачите все някога ще се явят....купувачите са м.мейкърите.....в тим за сега.... ама няма какво да правят акциите скоро....
      Индикираш сигнал.
      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
        Строителството се активизира и събуди, това е показател за търсене!
        да не правите курбан за качванее на бфб...... нема купувачи за сега а продавачите все някога ще се явят....купувачите са м.мейкърите.....в тим за сега.... ама няма какво да правят акциите скоро....

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
          не знам от колегите кой как вижда нещата,но според мен в Хима както и при повечето ликвидни позиции вече остъргахме дъното и предстоящата седмица може да донесе доста приятни емоции на пазарувалите около тези нива.....ето и нещо интересно за четене публикувано снощи във вестник Стандарт
          http://www.standartnews.com/biznes-i...ni-299395.html
          Не е Препоръка!!!
          Строителството се активизира и събуди, това е показател за търсене!

Коментар

• не знам от колегите кой как вижда нещата,но според мен в Хима както и при повечето ликвидни позиции вече остъргахме дъното и предстоящата седмица може да донесе доста приятни емоции на пазарувалите около тези нива.....ето и нещо интересно за четене публикувано снощи във вестник Стандарт
            http://www.standartnews.com/biznes-i...ni-299395.html
            Не е Препоръка!!!

Коментар

• Това е похвално, но вожда няма да го одобри

Коментар

• Г20 и ОИСР представиха нов кодекс за добро управление на публичните компании
                В текстовете са заложени мерки за защита правата на акционерите и за запазване на “разумни нива” на заплатите на ръководствата на дружествата
                0Препоръчай (0) Държавите от Г20 и от Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР) обявиха днес нови принципи за добро корпоративно управление на публичните компании във всички държави членки, за да се опитат да защитят правата на миноритарните акционери, съобщава АП.

Регулаторите и политиците по света ще трябва да променят правилата за публичните компании в съответствие с новия кодекс.

В текстовете са заложени мерки за защита правата на акционерите и за запазване на “разумни нива” на заплатите на ръководствата на компаниите. Правилата насърчават и трансграничното сътрудничество на регулаторите чрез двустранни и мултинационални споразумения за обмен на информация.

В новия кодекс се призовава и за премахването на пречките за трансгранично гласуване на акционерите, както и да се позволи на акционерите да се консултират помежду си.

В текстовете са включени и препоръки за разкриването на финансова информация от публичните дружества, за поведението на големите институционални инвеститори и функционалностите на пазарите. Препоръчва се също така регулаторите да адресират по-ефективно проблемът с конфликта на интереси при сделки.

http://www.investor.bg/drugi/338/a/g...mpanii-201816/

Мнооого се нуждаем от стъпки в тази посока , но едва ли ще дойдат скоро и при нас.
                Единствено надеждата е в приватизация на БФБ от могъщ инвеститор ,който да наложи нови правила .

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                  Ами модератора иска
                  Ами да ти обясни или прати линк да четеш в нета .

Коментар

• Ами модератора иска

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                      Разясни какво е Тренд....моля
                      Ами не искам.Провери си в нета.

Коментар

• Разясни какво е Тренд....моля

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                          То вечно нагоре няма....същото важи и за надолу...най общо казано,та в този ред на мисли ако продължи доброто представяне на нашата както и европейската икономика нищо чудно да видим доста приличен отскок от текущите нива....особено при по ликвидните позиции
                          Не е Препоръка
                          Абсолютно си прав но за сега тренда е надолу.Трябва да се въоръжим с търпение и здрави нерви.

Коментар

• - Точното време на срещата беше - смяната на личните документи - по този повод реших да споделя идеята си ! ЦСИ най после да почнат да вадят относително реални данни за потреблението и др. !

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Сакън !! Недей го казва повече това.По-скоро метеорит ще ни удари от колкото борсата да иде до края на годината на 800 пункта.
                              То вечно нагоре няма....същото важи и за надолу...най общо казано,та в този ред на мисли ако продължи доброто представяне на нашата както и европейската икономика нищо чудно да видим доста приличен отскок от текущите нива....особено при по ликвидните позиции
                              Не е Препоръка

Коментар

• Според мен това е една от най важните стъпки !
                                Както преди няколко години бях споделил , че при среща с представител на ГЕРБ му изложих идея за осветляване на бизнеса с въвеждане на чип лична карта с няколко пътеки ;-
                                1, Основна - при всяка покупка отчитане и въстановяване на 2% от дължимото ДДС в набирателна сметка с една единствена цел, - от нея се теглят и доплащат год. данъци и такси включително и транспортни.
                                2, Здравно осигуряване - с категория по избор.
                                3, Пенсионно осигурителна - задължителна + ДО - лична набирателна и наследствена.
                                4, По личен избор и т. н.
                                Въпросният Нар. пр-л ме гледаше втрещен и питаше ,- ми аз как ще си отчитам магазините на Зл. пясъци с основно туристическа клиентела .
                                - Онемелият бях аз ! - Нар. пр-л сектор транспорт . ПОЛИТИК ! Явно не беше чувал че от десетки години връщането на ДДС по предишните граници на затвореният ЕС си беше практика, дори за дребни покупки от маркети до горива, до обединяването му в зона, или просто ме взе за луд.
                                Някой ден и това ще стане - въпреки Вашите магазини - ми бяха думите на излизане !

http://www.capital.bg/kakvo_stava/20...rez/?ref=kdnes

Коментар

Working...
                                X