Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеУж ги няма, а не трябва ли тогава да растем ?
А представи се кога се появят да се нахранят на воля преди зимен сън
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе само съм убеден ,но си мисля че ще прасне 800 в края на годината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСакън !! Недей го казва повече това.По-скоро метеорит ще ни удари от колкото борсата да иде до края на годината на 800 пункта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе само съм убеден ,но си мисля че ще прасне 800 в края на годината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКак иначе ще изчукат икономически ръст до 3% и Тиквата ще излезе като краля
слънце да се фука пред простолюдието по Нова година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение:eek Дай Боже така да стане, ще те черпя, ако познаеш
слънце да се фука пред простолюдието по Нова година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе само съм убеден ,но си мисля че ще прасне 800 в края на годината.:eek Дай Боже така да стане, ще те черпя, ако познаеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗащо? Къде виждаш измишльотини.Убеден ли си че пазара ще тръгне нагоре както на всеки му се иска?Не говоря за премърдване 20-30 пункта нагоре и после отново умряла търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеЩом е мечи тренда, къде са мечките? По кои позиции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеЩом е мечи тренда, къде са мечките? По кои позиции?
няколко големи играчи излезли през май.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнениеНито е мечи трендът, нито е бичи. Просто няма тренд! За да има тренд, трябва да има борса...
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
Коментар