Въобще не трябва да се съмняваш, че pipbel иска да купи евтино. Не вярвам някой да мисли че тези неща ги пише от благородни чувства
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеАко ставаше с голи думи и пъчене Софиса щеше да е 4000к
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОт нашата черга е единствено Румъния, от индексите които си дал.
И те са по-добре
ВЕТ
1y 0%
5y +40%
Средно за горните 5ЕМ 24-25% за 5г
Софка е на +18 , а бг30 на +30%
Тоест в крак сме си с тях.
Само де иконимиката ни поне двойно по бавна и калпава.
Кой по подценен / надценен ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеАко ставаше с голи думи и пъчене Софиса щеше да е 4000к
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение1г е шум.
А ти пък много удобно избираш пазарите къде се наливат пари и изобщо не са от нашата черга....което не ни пречи естествено да се търгуваме с мултипълите на дакса..
Я да видим данните за растящите по бързо от нас ЕМ....
И те са по-добре
ВЕТ
1y 0%
5y +40%
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЗа 1 г.
Софикс -18%
S&P -0,5%
Дакс +8
За 5 г.
Софикс +17%
S&P + 90%
Дакс +71%
А ти пък много удобно избираш пазарите къде се наливат пари и изобщо не са от нашата черга....което не ни пречи естествено да се търгуваме с мултипълите на дакса..
Я да видим данните за растящите по бързо от нас ЕМ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеЩе им скъсаме трътките .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКоето не значи че не вярно за него, нали...
Ми аз съм от няма и 4г на борсата.
Дай да видим твоя отрязък от време за да докажеш обратното...
Софикс -18%
S&P -0,5%
Дакс +8
За 5 г.
Софикс +17%
S&P + 90%
Дакс +71%
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПип, много удобно си избрал периода, ще не пробваш с друг
Ми аз съм от няма и 4г на борсата.
Дай да видим твоя отрязък от време за да докажеш обратното...
Коментар
-
Пип, много удобно си избрал периода, ще не пробваш с друг
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНе е вярно, тoва са глупости и проява на типично ганювска завист....видиш ли колко сме подценени, а навън се балонират до откат...
Ето последните 3г. пърформанса на пазари, икономиките на повечето от които растяха и ще растат 2-3 пъти по бързо от нас, или пък могат си печатат пари без проблем, за разлика от бг де главно ги крадат мажовците.
Софка +42 % Бг30 +48%
S&P + 41% Доу 27
Дакс 47
ЮКей 8
Румъния 47
Полша 21
Турция 12
Индия 50
Хонг Конг 5.2
Ю.Корея минус 3%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеНякой по-надолу беше направил някакво наблюдение, как когато по света борсите падат и ние ставаме световни играчи и спадаме наравно с тях.... А когато те растат, ние тъпчем на място, докато не дойде време да почнем да падаме заедно с тях.... Което като се замисля май си е вярно...
Ето последните 3г. пърформанса на пазари, икономиките на повечето от които растяха и ще растат 2-3 пъти по бързо от нас, или пък могат си печатат пари без проблем, за разлика от бг де главно ги крадат мажовците.
Софка +42 % Бг30 +48%
S&P + 41% Доу 27
Дакс 47
ЮКей 8
Румъния 47
Полша 21
Турция 12
Индия 50
Хонг Конг 5.2
Ю.Корея минус 3%
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМежду другото какво ще ги правим днес?
Коментар
Коментар