If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Блумбърг": ЕЦБ може да предостави финансова помощ на България
Европейската централна банка (ЕЦБ) е готова да отпусне помощ на България, както и да подпомогне други държави в региона, за да предотврати негативни последствия върху банковите им системи от гръцката криза, съобщава "Блумбърг", позовавайки се на информирани източници, пожелали анонимност.
"Блумбърг": ЕЦБ може да предостави финансова помощ на България
Европейската централна банка (ЕЦБ) е готова да отпусне помощ на България, както и да подпомогне други държави в региона, за да предотврати негативни последствия върху банковите им системи от гръцката криза, съобщава "Блумбърг", позовавайки се на информирани източници, пожелали анонимност.
Нещо много изнервени ми се виждат инвестираните в "дивидентни акции". Уж всичко гарантирано и сигурно при тях, а все скачат като попарени някой като им каже нещо от живота.
Нещо много изнервени ми се виждат инвестираните в "дивидентни акции". Уж всичко гарантирано и сигурно при тях, а все скачат като попарени някой като им каже нещо от живота.
любимците ти от хим ще направят няколко движения нагоре надоло като кардиограма и ако можеш да се закачиш на вълната и излезеш бързо ще изкараш някой лев.
дай ми пример с компания която е давала девиденти дълги години и е приключила дейност. Оцк хдпат и т.н. каде са. Когато чуждестранен инвеститор влезе на пазар като БГ защо едно от условията му е за дивидентна политика на компанията.
Коментар