Първоначално изпратено от Бик в атака
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеСега ще направя една много оптимистична прогноза
В близко бъдеще очаквам да видим търговия подобна на тази през 2004-2007, а мечките (песимистите) да гледат и да плачат, като бебе в бебешка количка.
Благодаря за вниманието!
просто"Капка по капка вир,вир по вир язовир,язовир по язовир море на океана
ще ни е най-добре".
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧак пък толкова не очаквам.....
Сещам се първия път когато си купих акции в България - сигурно е било нейде около създаването на Софикс. Та отивъм при брокера и му разправям какво искам да ми купи - още нямаше електронна търговия. И му казвам на каква цена мисля да продавам - той ми се изсмяСлед това продадох на цена двойна на тази която му бях казал.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеСега ще направя една много оптимистична прогноза
В близко бъдеще очаквам да видим търговия подобна на тази през 2004-2007, а мечките (песимистите) да гледат и да плачат, като бебе в бебешка количка.
Благодаря за вниманието!
Чак пък толкова не очаквам.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВ момента фонда е купил акции за най малко за 700,800 к по мой сметки ...,,може и да има още постъпления...ако няма ....вие си знаете...
Има продадени над 150 к дялове на борсата ....защо толкова много
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение..
Това е същото като Станишев през 2008 г ,ние нямаме финансова криза и през девета имахме и икономическа и фанансова криза...двойно по голяма вече от запада...
....:
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА още по малко е вероятно да бъдат продадени през борсата над 150К от фонда....с 100 К активи....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗапознат ли си с редицата на естествените числа, много малко вероятно е фонд с активи 100 бона да похарчи 800 бона за акции, просто 800 се намира след 100с 100 К активи....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВ момента фонда е купил акции за най малко за 700,800 к по мой сметки ...,,може и да има още постъпления...ако няма ....вие си знаете...
Коментар
� -
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКъде го Гетофф...да пусне една анкетка пак, за края на 2017 например ?
Ще е интересно, преди го направи на мечи тренд , сега да пробва и на бичи...
- Чука камънак по ТРАСЕто
Коментар
�
Коментар