If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Запри се малко , не виждаш ли че с бъртвежите си ставаш смешен .
Ами смешно е, и аз го разправях
Както и че загубени пари се прежалват, но такива от пропуснати ползи, като това да продадеш евтино на дъно - никога не се разбравят и колкото повече време минава, толкова повече болката се усилва Така, че не се пали много, ще ти е за урок на теб, Монти и много други за цял живот
Познавайки пазара, повечето сте на кеш или по-чуждите пазари, нервно ли ти е нещо
Много продаваха Хим на 1.10 примерно с дивидента, сега на 1.30 примерно предполагам им е кофти, и не само
Кофти ли е тръпката?
Запри се малко , не виждаш ли че с бъртвежите си ставаш смешен .
Познавайки пазара, повечето сте на кеш или по-чуждите пазари, нервно ли ти е нещо
Много продаваха Хим на 1.10 примерно с дивидента, сега на 1.30 примерно предполагам им е кофти, и не само
Кофти ли е тръпката?
Всеки от познатите ни герои, който е на чуждите пазари е станал захранка на акулите там и 98% си губят парите от маржин колове и спредове, измани от брокери и грешен тайминг не ги жаля...Казал съм го преди - нито Фондовете, нито средния спекулант с БФБ опит, ще изкара нещо от чуждите пазари, там те са най-безпардонните донори и захранка на пазара, нещо като цацата, която служи за храна на по-големите риби Обречена кауза, нека да наливат там и да губят пари
Всеки от познатите ни герои, който е на чуждите пазари е станал захранка на акулите там и 98% си губят парите от маржин колове и спредове, измани от брокери и грешен тайминг не ги жаля...Казал съм го преди - нито Фондовете, нито средния спекулант с БФБ опит, ще изкара нещо от чуждите пазари, там те са най-безпардонните донори и захранка на пазара, нещо като цацата, която служи за храна на по-големите риби Обречена кауза, нека да наливат там и да губят пари
Случайно да си прочел че съм продал на 10% акциите на индустриал.капитал холдинг щото ако напиша ХИКА може и да не знаеш....
И съм много доволен....ама много...от купувача ..
Също съм си купил достатъчно гагарин и там съм на амбразурата за още ....
Много е тежко да гледаш как борсата се качва а ти да не печелиш от това, нали така Монти?
Случайно да си прочел че съм продал на 10% акциите на индустриал.капитал холдинг щото ако напиша ХИКА може и да не знаеш....
И съм много доволен....ама много...от купувача ..
Също съм си купил достатъчно гагарин и там съм на амбразурата за още и на продавача много успехи щото ще му требват при новите покупки на акции от софикс.... ....
Коментар