If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То е ясно защо излязоха - заради непремерените приказки на Борисов. Този човек все още не си дава сметка, че пазарът го следи и реагира и че трябва да бъде по-отговорен в този смисъл. Първо да мисли и после да говори!
Ами той завалията, нито може да мисли, нито да говори, така че по добре да си мълчи !
Докато не компенсират милионите, които излязоха, и не стане ясно защо излязоха, тези дребни суми са без значение
То е ясно защо излязоха - заради непремерените приказки на Борисов. Този човек все още не си дава сметка, че пазарът го следи и реагира и че трябва да бъде по-отговорен в този смисъл. Първо да мисли и после да говори!
"Син карс индъстри" смята да набере до 6 млн. лв. от капиталовия пазар. Средствата ще бъдат използвани за машини и роботи, които да направят ефективно производството на компоненти. Това заяви Росен Даскалов, основател на "Син карс индъстри", в предаването "Бизнес старт" с водещ Христо Николов.
Целият свят е тъмно зелен..... красота!!! Лека нощ!
тези лакардии като за Сънчо и лека нощ ли?.
Имаше такава песничка "Не, недей ни казва, не недей ни казвааа" ....
ей елементарни сте в манипулацийките, да знаете
Сега следва 5 страници разправии между Полки и Монти и никаква смислена информация за останалите форумци
това са минали неща от преди +10 години, но в предвид, че минаха доста години може би е нормално, че ММ е забравил някои неща ...... но винаги мога да му припомня някоя история
Някой някъде питаше кои са продавачите от тези дни. Имах 10-15% кеш и тези дни купих Сфарм на 3,28 и Хим на 1,46. И при двете позиции продавач бе първата къща, но смятам, че това бе краят на този продавач. Дали ще се появи друг, нямам представа. Кешът ми е 0, което не съм допускал никога досега за 8 години. Средна цена при Фарма - 3,65, при Хим - 1,74 без да отчитам дивидентите. Ако имам сегашните си доходи и не ми излезне нещо непредвидено, не мисля да продавам тези акции преди да направят поне 50-100%.
Много е изкушаващо да продавам сега хартии дето не потънаха като Bref и Градус и да си купувам евтино Хим и банки, ама ми е все едно да си пребия читавите коне за да могат останалите ми кранти да ги настигнат. Затова си седя на г.за .. мисля, че нямам полезен ход в момента.
За всеки случай сложи и ръцете под ... възглавницата на стола
Щот моите са там
Коментар