Първоначално изпратено от Maslarov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
аз знам, че ще е активно след 10.03. и тогава ще разгледам...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеOff-topic (сори за което):
Някой успя ли да се възползва от новото автоматично попълване на числата от НАП като си предава годишната данъчна декларция по електронен път? Пиша си булстата и името на работодателя ама ми иска и "брутният размер на дохода". Е аз отде да го знам като нямам нормална "хартиена" служебна бележка имено понеже "всичко ставало автоматично."
Пише ми да въведа колона 5, но аз не го знам, защото всичко е "автоматично" а нямам "нормална" служебна бележка имено по причина, че всичко ставало автоматично. Поне при мен не става. Нека ако някой е успял да сподели тайната на автоматичното попълване от НАП.
"Трябва да попълните всички данни на ред 1.1 от част III"
как да ги попълня като не ги знам -- нали за това е "автоматично" всичко -- за да не ги пиша аз. Или нещо тотално не стоплям новата система.
Преди си четях хартиената бележка и си пишех там каквото пише. Сега не знам как да разбера какво да пиша тук: "На съответните редове в колона 5 от Част ІІІ се посочва брутният размер на дохода, т.е. без приспадане на признатите разходи и/или направените удръжки от платеца на дохода.
Сори за СПАМА. Ама не ми дава да правя нови теми.
- 1 like
Коментар
-
Off-topic (сори за което):
Някой успя ли да се възползва от новото автоматично попълване на числата от НАП като си предава годишната данъчна декларция по електронен път? Пиша си булстата и името на работодателя ама ми иска и "брутният размер на дохода". Е аз отде да го знам като нямам нормална "хартиена" служебна бележка имено понеже "всичко ставало автоматично."
Пише ми да въведа колона 5, но аз не го знам, защото всичко е "автоматично" а нямам "нормална" служебна бележка имено по причина, че всичко ставало автоматично. Поне при мен не става. Нека ако някой е успял да сподели тайната на автоматичното попълване от НАП.
"Трябва да попълните всички данни на ред 1.1 от част III"
как да ги попълня като не ги знам -- нали за това е "автоматично" всичко -- за да не ги пиша аз. Или нещо тотално не стоплям новата система.
Преди си четях хартиената бележка и си пишех там каквото пише. Сега не знам как да разбера какво да пиша тук: "На съответните редове в колона 5 от Част ІІІ се посочва брутният размер на дохода, т.е. без приспадане на признатите разходи и/или направените удръжки от платеца на дохода.
Сори за СПАМА. Ама не ми дава да правя нови теми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
БФБ е убежище по време на криза, така че не се притеснявай излишно!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеСега Софикс 500 ли чакаме.....с това темпо за седмица и полувина ще го стигнем.
Коментар
-
Кой кой!?!?!?
- 1 like
Коментар
-
БФБ е убежище по време на криза, така че не се притеснявай излишно!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМалеееее америкаската борса отново в червено.Не ми се мисли за БФБ.Който кеширал кеширал.Пригответе се за загуби.
Коментар
-
"Знаете ли и в ГЕРБ колко луди има... Викат, кажеш ли оставка, ще се палим, ще се хвърлим и ние от терасата."
АМИ ТУКАШНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРОЛОВЕ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ..
- 1 like
Коментар
Коментар