If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Благодаря..Желая на всички успехи..Дано ръста да е по- дългосрочен и да стигне поне 600.Между другото около тази кота бях посочил за края на годината в анкетата на Биг Беар..
Успех на всички..
За информация на завистливите, откакто е започнал ръста всеки ден от първите 10 поскъпващи компании имам в порфейла си по 7-8
За мен това е доказателство за успешната ми стратегия, да купувам и държа само качествени акции. Много , ама много съм доволен
Ви ли споделил в цифрово изражение колко е това виртуално доволство....
Навремето имаше един виц. През 1944 г. партизанин седи в гората докато има яка стрелба. Седи скрил се в една землянка, трепери и се моли:"Айде най-накрая да идва 9-ти септември."
Та мечките седят в 98% акции и викат :"Айде най-накрая биковете да вдигнат акциите"
За информация на завистливите, откакто е започнал ръста всеки ден от първите 10 поскъпващи компании имам в порфейла си по 7-8
За мен това е доказателство за успешната ми стратегия, да купувам и държа само качествени акции.
Много , ама много съм доволен
Казвам аз, че не си мечка а само се праиш ама никой не ми верва
За мен това е доказателство за успешната ми стратегия, да купувам и държа само качествени акции.
Много , ама много съм доволен
Спомням си една от последните анкети на Big Bear, където имаше въпрос "При какви нива на Софикс бихте продали акциите си?". По времето на въпросната анкета Софикс бе да кажем някъде около 300. Тогава, голямата част от участниците бяха посочили - при 500. Сега какво се указва, че всъщност от 500 започва да се купува, а не да се продава
Ооо , те първа ще има да се учудваш ! Виждаш, че кота 500 я минахме като малка гара
Коментар