Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
БФБ е убежище по време на криза, така че не се притеснявай излишно!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМалеееее америкаската борса отново в червено.Не ми се мисли за БФБ.Който кеширал кеширал.Пригответе се за загуби.
Коментар
-
"Знаете ли и в ГЕРБ колко луди има... Викат, кажеш ли оставка, ще се палим, ще се хвърлим и ние от терасата."
АМИ ТУКАШНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРОЛОВЕ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Грешиш, Монти, буден съм си отвсякъде, че и тук, и там е напечено. Но парите вече съм ги събрал и заредил в платформата. Алчен съм вече, като гледам как някои започнахте да опипвате гащите!...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЧерно на бяло: Ако не взимаш 1650 лв. чисто в София, значи си в мизерия 2/3 от БВП на страната вече се произвежда в столицата, жителите ѝ са вече над 1.3 милиона души
Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/ikonomika/cherno-na...y6U0UtOq7oFBJM
СТАБИЛНА ДЪРЖАВА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Кажете моля ви, какъв може да я добрия повод, който да вдигне цените на БФБ и купувачи откъде??
Аз съм оптимист, но скоро мисля че ще стана усмихнат песимист гледайки колко бързо всичко поема надолу.
За сега само bref удържа фронта, но докога ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Вирусът в топло време ще изчезне тоест има още месец два и всичко ще затихне!!!
Паниката на запад е много преувеличена но нека всеки сам да си решава.
- нито едно правителство не иска да бъде обвинено, че не е социално и 5-10 80+ годишни са умрели заради евентуалното му бездействие. В развитите държави такива обвинения свалят правителства, а кокалчето никой не иска да го пуска. Кво им пука, че ще затрият бизнеси за 200-300 милиарда, да речем - важното е да не се пуска кокала и да показваме социална загриженост, политическа коректност и прочие бълвочи на комуноидна основа, която разяжда демокрацията в този и вид
- пазарите имаха отчаяна нужда от корекция, ама направо отчаяна. Ама причината да не е Тръмплина, Си-фоня, Макароня, Путя и т.н. - и хоп, ей ти я короната, ще чаластри слона тя - ох, корона, ох, кеф, китайската корона, най-голям кеф. Всички са хепи, освен цацата, ама цацата винаги служи за храна на по-големите. За съжаление и аз съм цаца.
Хубав уикенд - намерете си хубава половинка, ако ли не - цяло кило, и си живейте живота
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеСлучаите на коронавирус са над 100 хил., като заразените в Германия гонят 600, толкова горе долу и във Франция. Като започнат и в тези държави да взимат тежки мерки против разпространението, европейската икономика ще пострада брутално. Много хора подцениха опасността от вируса. Аз в близко бъдеще дъно не виждам.
Паниката на запад е много преувеличена но нека всеки сам да си решава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнениеСофикса се е изсипал от 720 на 530 как пък да не тръгна сега да продавам.. и да бутне 500 ми е все тая. Корони-морони лятото няма да виреят.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар