Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнениеЕлана са ми продали в Хим и Атера.
явно има доста ошашавени на борсатаfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Не знам, но мисля, че са пак пенсионните. От НОИ много ги натискат
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнениеКолеги, да попитам, кой продава днес по SOFIX позициите?
Коментар
-
Скандално: Турция сравни българската оферта за завода на VW с празен бял лист
Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/ikonomika/skandalno...ews727449.html
Поне да бяха писали нещо за Винету..
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
явно ПИБ не искат да увеличават капитала ..... БНБ не може да наложи никакъв контрол над ПИБ ....... съответно ЕЦБ е казала, че покана няма да има ......... баце е получил изпреварваща информация за отказа и сега вината се стоварва на народа ...... "колективна отговорност за провала" типично за ком.партията на боко
Когречулейшънс, полки, страхотен пост - когато не се заяждаш на дребно с форумните "мисирки и грухчовци", имаш и добри попаденияNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Винаги съм чел мненията ти с интерес. Но напоследък мненията ти ми се струват доста пристрастни. Това, че си фул в акции според мен влияе на преценката ти. Не можеш да наречеш всички, които смятат, че пазарът е надценен и ще пада "форумни тролове". Може би аз съм от тези "форумни тролове" . Смятам, че пазара ще пада още и не съм си купил шорта на Никиту. Нямам им никакво доверие на Експатци и не бих им дал и един лев. А това, че си има доста мечки на пазара се вижда от движението на цените. Щом и единствените бици (пенсионните) започнаха да излизат говори много ясно за бъдещета посока на пазара. Най-лесното е да се погледнат портфейлите на пенсионните фондове и ще се види много ясно какви количества акции са за продан и къде може да отиде пазара. И това се случва по време на брутално рали в чужбина. Не ми се мисли, ако обърнат посоката на запад.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
За 5 години доходите на българите са нараснали с 30.7%, а разходите – с 43%
https://www.economic.bg/bg/news/12/z...qcJ3MiWn0RCIOk
Припомняме, че преди няколко дни КНСБ публикува редовното си тримесечно изследване, според което за "нормален живот" са необходими поне 2 517 лв. месечно за едно домакинство (двама възрастни и две деца). В методологията на изследването се посочва, че става въпрос за парите, нужни за покриване на разходи за храна, поддържане на жилището, за здравеопазване, образование, транспорт, облекло и почивка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Греъм,утре банките на пангара....?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Така или иначе ще минат гонини между ЕРМ 2 и еврозоната......дотогава колко чешане на езици ще има......не е за разправяне
Коментар
-
johny-bravo, извинявам се ако съм те обидил. За мен си уважаван анализатор. Явно изказа ми е бил малко по-рязък, но ми направи впечатление силното несъответствие между словесните волеизявления във форума за спад и липсата на покупки в късия фонд. Исках да спомена, че според мен клиентите на този фонд ще бъдат основно хора, които се определят от форума като бикове а не мечки. Съгласен съм, че текущата ситуация създава предизвикателства, но и открива много възможности. То си е едно и също в зависимост как е подходил човек към нея и след време като погледне назад дали си се справил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТози продукт ще се ползва от биковете, когато му дойде времето. На пазара няма мечки а само форумни тролове. Това си го знаехме и по-рано, но късият фонд го доказва. Как един предвещаващ апокалипсис не сложи един лев на собствените си думи? То е явно, че и те не си вярват, само тролят.
- 1 like
Коментар
Коментар