If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ви ли споделил в цифрово изражение колко е това виртуално доволство....
Да знаем къде сме ние ...с гайдите....
МОЖЕ ли аз Чиче ?
10 000хес - са залостени на друго място
15 000атери и те там и пак съм на плюс ВИРТУАЛЕН
върху онзи плюс от последното обявяване в нач. август ....пу..пу
да го не пресечем млякото !!!
Благодаря..Желая на всички успехи..Дано ръста да е по- дългосрочен и да стигне поне 600.Между другото около тази кота бях посочил за края на годината в анкетата на Биг Беар..
Успех на всички..
За информация на завистливите, откакто е започнал ръста всеки ден от първите 10 поскъпващи компании имам в порфейла си по 7-8
За мен това е доказателство за успешната ми стратегия, да купувам и държа само качествени акции. Много , ама много съм доволен
Ви ли споделил в цифрово изражение колко е това виртуално доволство....
Навремето имаше един виц. През 1944 г. партизанин седи в гората докато има яка стрелба. Седи скрил се в една землянка, трепери и се моли:"Айде най-накрая да идва 9-ти септември."
Та мечките седят в 98% акции и викат :"Айде най-накрая биковете да вдигнат акциите"
За информация на завистливите, откакто е започнал ръста всеки ден от първите 10 поскъпващи компании имам в порфейла си по 7-8
За мен това е доказателство за успешната ми стратегия, да купувам и държа само качествени акции.
Много , ама много съм доволен
Казвам аз, че не си мечка а само се праиш ама никой не ми верва
За мен това е доказателство за успешната ми стратегия, да купувам и държа само качествени акции.
Много , ама много съм доволен
Коментар