IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Off-topic (сори за което):

Някой успя ли да се възползва от новото автоматично попълване на числата от НАП като си предава годишната данъчна декларция по електронен път? Пиша си булстата и името на работодателя ама ми иска и "брутният размер на дохода". Е аз отде да го знам като нямам нормална "хартиена" служебна бележка имено понеже "всичко ставало автоматично."

Пише ми да въведа колона 5, но аз не го знам, защото всичко е "автоматично" а нямам "нормална" служебна бележка имено по причина, че всичко ставало автоматично. Поне при мен не става. Нека ако някой е успял да сподели тайната на автоматичното попълване от НАП.

"Трябва да попълните всички данни на ред 1.1 от част III"
    как да ги попълня като не ги знам -- нали за това е "автоматично" всичко -- за да не ги пиша аз. Или нещо тотално не стоплям новата система.

Преди си четях хартиената бележка и си пишех там каквото пише. Сега не знам как да разбера какво да пиша тук: "На съответните редове в колона 5 от Част ІІІ се посочва брутният размер на дохода, т.е. без приспадане на признатите разходи и/или направените удръжки от платеца на дохода.

Сори за СПАМА. Ама не ми дава да правя нови теми.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

БФБ е убежище по време на криза, така че не се притеснявай излишно!
      Питай ги тия дето се занулиха 2008 г дали е убежище

Коментар

• http://zabulgaria.eu/държавата-загуб...9nw-rBZN6X_Ic#
        помните ли го...колегата

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
          Сега Софикс 500 ли чакаме.....с това темпо за седмица и полувина ще го стигнем.
          Аз чакам поне 430 при криза ама полки ме осредни на 470...Едно време правех таргет на участниците на софикс при тази цифра Интересно преди пет години доста излезнаха като познати ама първо да излезе новия индекс......

Коментар

Кой кой!?!?!?
            Той, да. Той ни обясняваше 2008 как България била остров на стабилността и нас криза не ни ловяла. Та така.

Коментар

• Сега Софикс 500 ли чакаме.....с това темпо за седмица и полувина ще го стигнем.

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Сергей, ти ли си?
                Кой кой!?!?!?

Коментар

Сергей, ти ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Малеееее америкаската борса отново в червено.Не ми се мисли за БФБ.Който кеширал кеширал.Пригответе се за загуби.

Коментар

• Малеееее америкаската борса отново в червено.Не ми се мисли за БФБ.Който кеширал кеширал.Пригответе се за загуби.

Коментар

• "Знаете ли и в ГЕРБ колко луди има... Викат, кажеш ли оставка, ще се палим, ще се хвърлим и ние от терасата."

АМИ ТУКАШНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРОЛОВЕ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ..

Коментар

• Май за да се оправят нещата първо трябва всичко да се срине и измете, и след това на чисто...зайчарника или кочината, както искате го наречете е претъпкана

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

Грешиш, Монти, буден съм си отвсякъде, че и тук, и там е напечено. Но парите вече съм ги събрал и заредил в платформата. Алчен съм вече, като гледам как някои започнахте да опипвате гащите!...
                            Бъди внимателен.Не бъди алчен че тая алчност много мои познати занули навремето.Има още много да пада бфб преди да дойде време за покупки.Повярвай ми !

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Черно на бяло: Ако не взимаш 1650 лв. чисто в София, значи си в мизерия 2/3 от БВП на страната вече се произвежда в столицата, жителите ѝ са вече над 1.3 милиона души

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/ikonomika/cherno-na...y6U0UtOq7oFBJM

СТАБИЛНА ДЪРЖАВА
                              1650 лв заплата преди 13-14 г не бяха нищо особено а за сега да не говорим.Докато нях в БГ не можех да проумея колко огромни са мащабите спрямо БГ и САЩ .Някак си наивно по български си мислех че и ние сме нещо.Да да ама не.Сега гледайки през призмата на бизнес в САЩ осъзнавам колко жалко е всичко в родната ми страна.Тия смешни 1650 лв тук се правят за половин - един ден дори от най-мързеливите ми работници дето хем избират,хем капризни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение

Кажете моля ви, какъв може да я добрия повод, който да вдигне цените на БФБ и купувачи откъде??
                                Аз съм оптимист, но скоро мисля че ще стана усмихнат песимист гледайки колко бързо всичко поема надолу.
                                За сега само bref удържа фронта, но докога ли?
                                Некой беу уебед?... Няма все черни да са, я! Ти виждал ли си ято черни лебеди?

Коментар

Working...
                                X