Силата се пробужда!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
и това помня
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПървоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеОтново ме излъгахте, да погледна сесията. 300к оборот, аз разлика от преди вчера, онзи ден, миналата седмица и преди половин година - не виждам!Като дръпне индекса едни 20-30%, а най-подценените позиции 50-60%, вече се включва масата.. като тук влизат и т.нар. "умни пари" - ПФ, ДФ и пр. меринджеи профита, които дотогава са неглижирали пазара ни, а в един момент се сещат че го има и могат да направят пари на него. Е, тогава вече и оборота е доста по-висок. Ако искаш чакай този момент.. всеки си знае най добре кога и как иска и му е комфортно да търгува
Last edited by Бик в атака; 28.09.2016, 18:23.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
да върнем малко лентата
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеПървоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАбе като БФБ ви е трън в очите и като сте толкова успешни на чуждите борси за чий *** се навирате в тази тема?
Как да вземе решение човек, без да сондира?
Днес примерно реших, че не сте в състояние, да убедите такъв като мен, да купи.
Пазара също не е убедителен. Така се вземат решения, с проучване.
Нали така, колега?
Като влезеш в магазин, не купуваш задължително.
Ти като продавач в магазин току що попита клиент, "ко ти дири в магазина"...
Колега, вредиш си така... не че нещо, ама сети се сам де...Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от colline Разгледай мнениеСамо паролата си май не помнишСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБрех тези мечета колко бързо станаха бичета и се бият за "калпавите" БГ акции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеАз помня времена когато се сключваха под 100 сделки на ден, но и времена когато имаше и по няколко хиляди на ден
Абе много неща помня
Само паролата си май не помниш
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеБлизо 800 сделки за деня. Аз такова нещо не помня...
Абе много неща помняСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеБлизо 800 сделки за деня. Аз такова нещо не помня...
Днес купих заради общата еуфория, пък ще видим.
Коментар
Коментар