Истината е че от раздвижването на борсата печелим всички. Аз лично очаквам интереса към борсата да нараства и ликвидността да се подобри още.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе смятам че е нужно, но досега е много добреДа кажем , че е 5 цифрено..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа информация на завистливите, откакто е започнал ръста всеки ден от първите 10 поскъпващи компании имам в порфейла си по 7-8
За мен това е доказателство за успешната ми стратегия, да купувам и държа само качествени акции.
Много , ама много съм доволен
Да знаем къде сме ние ...с гайдите....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМечките не са 98% в акции от 5-6 години
Та мечките седят в 98% акции и викат :"Айде най-накрая биковете да вдигнат акциите"Life won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа информация на завистливите, откакто е започнал ръста всеки ден от първите 10 поскъпващи компании имам в порфейла си по 7-8
За мен това е доказателство за успешната ми стратегия, да купувам и държа само качествени акции.
Много , ама много съм доволенLife won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеКъде е Кирето да види как се лупкат мечки
А и то днешното мечки ли са? Навремето к'во мечки имаше ехеееее ..... да ти е кеф да ги лупкашLife won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСпомням си една от последните анкети на Big Bear, където имаше въпрос "При какви нива на Софикс бихте продали акциите си?". По времето на въпросната анкета Софикс бе да кажем някъде около 300. Тогава, голямата част от участниците бяха посочили - при 500. Сега какво се указва, че всъщност от 500 започва да се купува, а не да се продава! Виждаш, че кота 500 я минахме като малка гара
Last edited by Zdravko; 28.09.2016, 14:00.
Коментар
�
Коментар