Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПо полека за по надълго, викам аз.
Подкрепям напълно! По добре да бързаме бавно
Иначе от вчера насам и аз съм с 5 цифри напред
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениети мислиш ли че фонда е купил софарма за 400 хил днес !?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНяма за какво да се навивате толкова - като секне потока на нови пари към фонда за седмица две и нещата ще се обърнат също толкова бързо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wallbanger Разгледай мнение
510
ЕВАЛЛА!!!
чакаме още един път и половина по толкова
Коментар
-
Според финансисти тенденцията за поевтиняване на заемите може да спре, ако бъдат приети промените в новия закон за независимия финансов одит, който предстои да бъде приет на второ четене в парламента.
Депутатите предлагат независим финансов одит на едно дружество да се прави от две фирми. Експерти обясняват, че двойният одит ще доведе до поскъпване на банковите и като цяло финансовите услуги за потребителите с близо 25%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеИстината е че от раздвижването на борсата печелим всички. Аз лично очаквам интереса към борсата да нараства и ликвидността да се подобри още.
Не знам какво ще става като съобщят довечера по националните новини как е ударил банковите лихви. С един ден колкото 2 години депозит
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДаже и спестителите
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВи ли споделил в цифрово изражение колко е това виртуално доволство....
Да знаем къде сме ние ...с гайдите....
МОЖЕ ли аз Чиче ?
10 000хес - са залостени на друго място
15 000атери и те тами пак съм на плюс ВИРТУАЛЕН
върху онзи плюс от последното обявяване в нач. август ....пу..пу
да го не пресечем млякото !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеИстината е че от раздвижването на борсата печелим всички. ....Life won't wait for you.
Коментар
Коментар