IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
    Леле Боже ..... само какъв анализ от монти .... срина всички инвеститори
    Предполагам знаеш какво става из бръснарниците ...
    но не знаеш какво при инвеститорите....

Коментар

• ставаш за бръснарницата

Коментар

• Леле Боже ..... само какъв анализ от монти .... срина всички инвеститори

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          по-дружелюбно с мечката, че не се знае какво може да се окаже ))) https://www.youtube.com/watch?v=CVXat-KSGus
          Прецаканото ,
          като излизах през късната пролет по 80-90% от позициите си на БФБ ,повечето ми познати с който мнения се съобразявах , бяха скептични за скорошен спад и признаваха само бъдещ реиндж....
          доводите им бяха че
          Ново правителство..
          Качваща се икономика
          Ново ръководтство на КФН..
          Нова структура на Софикс...
          Мисия Лондон....
          туризъм и т.н...

Тези дни вече повеечето са вече на друго мнение и редуцират портфейлите си за нова ситуация ....
          Правителството се раздира от корупция..
          Икономиката стой на релсите на шуробаджанащината и на еврофондовете......
          КФН не прави нищо повече от предишното ..
          Структурата на софикс е толкова порочна колкото и предишната..
          Мисия Лондон е пред провал ,както и мисия Франкфурт и мисия Тамбукту...
          ПФ са притиснали заради различни схеми и са автори на фалшиви сделки и подкрепи...
          Нови ивеститори няма ..
          Чуждите излизат като чез ...
          Така че ...ББ е пътник догодина...

Не е препоръка.......

Коментар

• по-дружелюбно с мечката, че не се знае какво може да се окаже ))) https://www.youtube.com/watch?v=CVXat-KSGus
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Не става въпрос за него... ама, ти толкова си можеш.
              За него става въпрос ,
              аз мога толкова, колкото мога, но повече от тебе....
              като ти гледам коментара.....
              Щом не виждаш очевадното...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

така е, за софикс става въпрос..!
                Не става въпрос за него... ама, ти толкова си можеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение

Софтуер без бъгове няма, точно ти трябва много добре да го знаеш
                  Пенко, моето момче, в случая Сирма са направили толкова некадърен софтуер, че клиентите на Карол се радват, ако платформата "забие" само веднъж по време на борсовата сесия! Ама ти си давай с тая мантра, че софтуер без бъгове няма!

И за толкова години Карол не направиха нищо, за да предложат по-добра платформа на клиентите си... тъжно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
                    .
                    Та ако някой се чуди защо този софтуер е толкова некадърен, бавен, забива и т.н. - ами правен е от некадърна софтуерна компания! Аплодисменти и за Сирма, и за Карол!
                    Софтуер без бъгове няма, точно ти трябва много добре да го знаеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Технически анализатор Разгледай мнение

на първия забравих паролата а втория ми омръзна важното е, че казвам че зад тези никове стои едно лице, а не се правя на нов потребител, както правят много хора.
                      Да бе,да бе!Много ясно се вижда,че не се правиш на нов потребител....Аз и затова се учудих....Даже ,взех да си мисля,тъй като чат-пат използваш по-остър тон(в доста от случаите напълно заслужено),пък и съм останал с впечатлението ,че и ти ,като повечето нормални хора,вечер опъваш здраво смукача.....,та си помислих,а бе тоя човек да не се заяжда по тъмни доби с модераторите и те да му перат от своя страна някой и друг бан....
                      Ясно!Причините са си съвсем прозаични....Жив и здрав,и успех на БФБ-то!

Коментар

• Сирма вече са в SOFIX и по този повод нека си припомним за един техен софтуер, който е доста използван в нашето малко инвестиционно общество!
                        .
                        Click image for larger version

Name:	kts_sirma_01.jpg
Views:	1
Size:	40.3 КБ
ID:	3244142

.
                        .
                        Click image for larger version

Name:	kts_sirma_02.jpg
Views:	1
Size:	29.7 КБ
ID:	3244145

.
                        Та ако някой се чуди защо този софтуер е толкова некадърен, бавен, забива и т.н. - ами правен е от некадърна софтуерна компания! Аплодисменти и за Сирма, и за Карол!
                        Last edited by Иван Давидов; 30.09.2017, 16:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Софикс,що непрекъснато си сменяш никовете?Питам от чисто любопитство...Може и да не ми отговаряш....
                          на първия забравих паролата а втория ми омръзна важното е, че казвам че зад тези никове стои едно лице, а не се правя на нов потребител, както правят много хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Технически анализатор Разгледай мнение

Ти няма как да знаеш кога какво съм купил или продал. Някъде да съм публикувал ден и час на сделките ми? Това че ти си мислиш нещо не значи че е така.
                            Софикс,що непрекъснато си сменяш никовете?Питам от чисто любопитство...Може и да не ми отговаряш....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Само че той както винаги не е в час...
                              но нека не е в час, това на всички ни се случва , но да не се пише ментор....
                              първо продаде посред зима и после се напълни на върхови стойности....
                              И сега се дразни като някой говори за спад ...
                              До преди месец претендираше че има самостоятелно мнение и форума не го разбирал ,а сега го играе Цензор ...
                              Смени три ника за три месеца....след бик в атака ,да следва бик в отбрана и мечобиков и да мине на никове от рода на мечките...и да почне с малката мечка.. ..
                              Просто шега софикс...
                              Ти няма как да знаеш кога какво съм купил или продал. Някъде да съм публикувал ден и час на сделките ми? Това че ти си мислиш нещо не значи че е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Технически анализатор, защо се дразниш сега.!?!? Нали вече си видял какво показва "фибоначито" при наличие на корекция !?!?! Може да покажеш чарта как са чертичките, а ние с дядо Коледа може да се порадваме )) Ако не те кефи - няма да се радваме.)))) (най-вероятно не е удобно да го показваш сега чарта и предполагам, че няма да го видим) А специално фибоначито го смятам наум на число без чарт(по-лесно ми е). Затова да ти кажа цифрата - на към 600-620 отиваше - както беше посочил the Skorpion. Моят тунинг обаче е малко по-нагоре - понеже нали искаш да е по-сериозно та затова си позволих да го споделя))) Но не искам да казвам цифра, защото на софарма я казах и се разбих на другия ден, защото излезе (преди това на хима се оказа по същия начин) А Знаеш много добре, че във форума разтоварваме понякога (ако не винаги) и не виждам зашо се дразниш от дядо Коледа. Готин е, актуален и много добре звучи, Според мен е стар участник, с добър достатъчно опит и не казва някакви небивалици от типа "удри уйно", нито колко мечки е нокаутирал, нали така Нека, както казва lobos, да се скоригира първо чарта,, да разпъне хубаво тирантите до фибоначито, а после ще гледаме да видим, както казваше Пепи
                                Само че той както винаги не е в час...
                                но нека не е в час, това на всички ни се случва , но да не се пише ментор....
                                първо продаде посред зима и после се напълни на върхови стойности....
                                И сега се дразни като някой говори за спад ...
                                До преди месец претендираше че има самостоятелно мнение и форума не го разбирал ,а сега го играе Цензор ...
                                Смени три ника за три месеца....след бик в атака ,да следва бик в отбрана и мечобиков и да мине на никове от рода на мечките...и да почне с малката мечка.. ..
                                Просто шега софикс...

Коментар

Working...
                                X