If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма за какво да се навивате толкова - като секне потока на нови пари към фонда за седмица две и нещата ще се обърнат също толкова бързо.
ти мислиш ли че фонда е купил софарма за 400 хил днес !?!? Има вероятност и други "фондове" да са се включили. Булсон отдавна ги приканва да си хвърлят дипломите, ако не могат да инвестират
Според финансисти тенденцията за поевтиняване на заемите може да спре, ако бъдат приети промените в новия закон за независимия финансов одит, който предстои да бъде приет на второ четене в парламента.
Депутатите предлагат независим финансов одит на едно дружество да се прави от две фирми. Експерти обясняват, че двойният одит ще доведе до поскъпване на банковите и като цяло финансовите услуги за потребителите с близо 25%.
Истината е че от раздвижването на борсата печелим всички. Аз лично очаквам интереса към борсата да нараства и ликвидността да се подобри още.
Излетя като гълъбче, софикса
Не знам какво ще става като съобщят довечера по националните новини как е ударил банковите лихви. С един ден колкото 2 години депозит
Ви ли споделил в цифрово изражение колко е това виртуално доволство....
Да знаем къде сме ние ...с гайдите....
МОЖЕ ли аз Чиче ?
10 000хес - са залостени на друго място
15 000атери и те там и пак съм на плюс ВИРТУАЛЕН
върху онзи плюс от последното обявяване в нач. август ....пу..пу
да го не пресечем млякото !!!
Благодаря..Желая на всички успехи..Дано ръста да е по- дългосрочен и да стигне поне 600.Между другото около тази кота бях посочил за края на годината в анкетата на Биг Беар..
Успех на всички..
Коментар