If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
какво стана с този форуъм бе хора, замитане на мнения или в ерата на информацията наблюдаваме, ново неизследвано физично явление - анихилация на информация !? Къде е мастър Клод Шенон сега да обясни модела!?!?))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Ако си вглъбен в интрадея - ще изпуснеш картината !
Днес най не усетно се заредих и с монбатЬО, тъй като тя е била винаги екзотична за мен и съм я пласирал бързо на публиката , да и се наслаждава, но по ведумите настоящи пътища , се налага и да присъства в кесията. Денят бе от ония- по дати 20,06,14г. и 27,06,14г. - дано ти говорят нещо - сделките неможеш ги сброИ !!!
Дни преди балотажа да речем че сис сбъркалс кандидата си, да не гговоримза изхвърлянето за оставка преди седмици. Игране може д аняма и Греъма я загатна.
Ледът обаче е тънък.
очевидно, че залагам, че политическа криза няма да има и че здравия разум ще надделее в неделя
иначе ще хеджирам риска по друг начин
Поясни мисленето за хеджиране. Освен рязка разпродажба и изяждане на част от печалбата друго не виждам. А ако чакаш не се знае до кога ще е мъката. Това е моя начин на мислене.
Как да ти го кажа. Много рисков играч си. Предпочитам да имам пропуснати ползи и да спя спокойно, а не да реализирам загуби. Иначе по друг начин казано сега трябва да се съобразяваме с ЕТФ-а и с политиците ако ни вкарат и политическа криза.
очевидно, че залагам, че политическа криза няма да има и че здравия разум ще надделее в неделя
Днес най не усетно се заредих и с монбатЬО, тъй като тя е била винаги екзотична за мен и съм я пласирал бързо на публиката , да и се наслаждава, но по ведумите настоящи пътища , се налага и да присъства в кесията. Денят бе от ония- по дати 20,06,14г. и 27,06,14г. - дано ти говорят нещо - сделките неможеш ги сброИ !!!
Да прав си. Аз гледам първо картината, а интрадея е за спорта.
и да продам с 10% под днешните цени ще бъда пак 10% на печалба
ще играя на обратното на това което очаква тъплата и ще видим какво ще стане...
успех и на теб
Как да ти го кажа. Много рисков играч си. Предпочитам да имам пропуснати ползи и да спя спокойно, а не да реализирам загуби. Иначе по друг начин казано сега трябва да се съобразяваме с ЕТФ-а и с политиците ако ни вкарат и политическа криза.
Имаш стара база ( цените на придобиване са ти доста % под-спреда ) . Това ти дава спокойствие да спекулираш ( с уважение към теб ). Харесвам този начин на търгуване. За мен личните сметки са си лични. При какъв % комисионна работиш. В днешният ден коя позиция ти даде най-голям % печалба на интрадей ( само в % разбира се - в стойност е некоректно към теб и никога не ме интересува ). Интересува ме самото умение на играча . Успехи ти желая.
Подготви ли се за понеделнишката оставка? Не го казвам с лошо. Просто един играч трябва да е подготвен как ще действа и в двете посоки и да спазва дисциплина. По-добре сигурна печалба, а не реализирана загуба. Успех.
и да продам с 10% под днешните цени ще бъда пак 10% на печалба
ще играя на обратното на това което очаква тъплата и ще видим какво ще стане...
в интересни времена живеем - не може да се отрече...
тръмп спечели изборите, азиатците изцапаха гащите, а ганьовците се оцапаха чак до чорапите
европа с ръст между 1 и 2%, по американските борси ръстове между 1 и 1,5%
утре мисирките ще се усетят каква фундаментална глупост са направили и пазара ще отвори с 5% гап
така се получава когато страха надделява над разума
Подготви ли се за понеделнишката оставка? Не го казвам с лошо. Просто един играч трябва да е подготвен как ще действа и в двете посоки и да спазва дисциплина. По-добре сигурна печалба, а не реализирана загуба. Успех.
Радий ! не ме мисли ти мене -и съм увеличил и ме яд, че вчера един ме изпревари в поръчката на 3,00 за 1000търси - и с три я затвори , а аз си увиснах сал с предходните 345бр. , но днес си допълних , че и продадох ;- документи ли искаш
Имаш стара база ( цените на придобиване са ти доста % под-спреда ) . Това ти дава спокойствие да спекулираш ( с уважение към теб ). Харесвам този начин на търгуване. За мен личните сметки са си лични. При какъв % комисионна работиш. В днешният ден коя позиция ти даде най-голям % печалба на интрадей ( само в % разбира се - в стойност е некоректно към теб и никога не ме интересува ). Интересува ме самото умение на играча . Успехи ти желая.
Коментар