If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дни преди балотажа да речем че сис сбъркалс кандидата си, да не гговоримза изхвърлянето за оставка преди седмици. Игране може д аняма и Греъма я загатна.
Ледът обаче е тънък.
очевидно, че залагам, че политическа криза няма да има и че здравия разум ще надделее в неделя
иначе ще хеджирам риска по друг начин
Поясни мисленето за хеджиране. Освен рязка разпродажба и изяждане на част от печалбата друго не виждам. А ако чакаш не се знае до кога ще е мъката. Това е моя начин на мислене.
Как да ти го кажа. Много рисков играч си. Предпочитам да имам пропуснати ползи и да спя спокойно, а не да реализирам загуби. Иначе по друг начин казано сега трябва да се съобразяваме с ЕТФ-а и с политиците ако ни вкарат и политическа криза.
очевидно, че залагам, че политическа криза няма да има и че здравия разум ще надделее в неделя
Ако си вглъбен в интрадея - ще изпуснеш картината !
Днес най не усетно се заредих и с монбатЬО, тъй като тя е била винаги екзотична за мен и съм я пласирал бързо на публиката , да и се наслаждава, но по ведумите настоящи пътища , се налага и да присъства в кесията. Денят бе от ония- по дати 20,06,14г. и 27,06,14г. - дано ти говорят нещо - сделките неможеш ги сброИ !!!
Да прав си. Аз гледам първо картината, а интрадея е за спорта.
и да продам с 10% под днешните цени ще бъда пак 10% на печалба
ще играя на обратното на това което очаква тъплата и ще видим какво ще стане...
успех и на теб
Как да ти го кажа. Много рисков играч си. Предпочитам да имам пропуснати ползи и да спя спокойно, а не да реализирам загуби. Иначе по друг начин казано сега трябва да се съобразяваме с ЕТФ-а и с политиците ако ни вкарат и политическа криза.
Имаш стара база ( цените на придобиване са ти доста % под-спреда ) . Това ти дава спокойствие да спекулираш ( с уважение към теб ). Харесвам този начин на търгуване. За мен личните сметки са си лични. При какъв % комисионна работиш. В днешният ден коя позиция ти даде най-голям % печалба на интрадей ( само в % разбира се - в стойност е некоректно към теб и никога не ме интересува ). Интересува ме самото умение на играча . Успехи ти желая.
Ако си вглъбен в интрадея - ще изпуснеш картината !
Днес най не усетно се заредих и с монбатЬО, тъй като тя е била винаги екзотична за мен и съм я пласирал бързо на публиката , да и се наслаждава, но по ведумите настоящи пътища , се налага и да присъства в кесията. Денят бе от ония- по дати 20,06,14г. и 27,06,14г. - дано ти говорят нещо - сделките неможеш ги сброИ !!!
Подготви ли се за понеделнишката оставка? Не го казвам с лошо. Просто един играч трябва да е подготвен как ще действа и в двете посоки и да спазва дисциплина. По-добре сигурна печалба, а не реализирана загуба. Успех.
и да продам с 10% под днешните цени ще бъда пак 10% на печалба
ще играя на обратното на това което очаква тъплата и ще видим какво ще стане...
в интересни времена живеем - не може да се отрече...
тръмп спечели изборите, азиатците изцапаха гащите, а ганьовците се оцапаха чак до чорапите
европа с ръст между 1 и 2%, по американските борси ръстове между 1 и 1,5%
утре мисирките ще се усетят каква фундаментална глупост са направили и пазара ще отвори с 5% гап
така се получава когато страха надделява над разума
Подготви ли се за понеделнишката оставка? Не го казвам с лошо. Просто един играч трябва да е подготвен как ще действа и в двете посоки и да спазва дисциплина. По-добре сигурна печалба, а не реализирана загуба. Успех.
Радий ! не ме мисли ти мене -и съм увеличил и ме яд, че вчера един ме изпревари в поръчката на 3,00 за 1000търси - и с три я затвори , а аз си увиснах сал с предходните 345бр. , но днес си допълних , че и продадох ;- документи ли искаш
Имаш стара база ( цените на придобиване са ти доста % под-спреда ) . Това ти дава спокойствие да спекулираш ( с уважение към теб ). Харесвам този начин на търгуване. За мен личните сметки са си лични. При какъв % комисионна работиш. В днешният ден коя позиция ти даде най-голям % печалба на интрадей ( само в % разбира се - в стойност е некоректно към теб и никога не ме интересува ). Интересува ме самото умение на играча . Успехи ти желая.
Такива движения не трябва да се изпускат, само трябва здрави нерви и стратегия. Интрадея е хубаво нещо, но ако се изчака няколко дена ( поне при нормални условия , а не сега на прага на политическа криза ) тогава възстановява и печалбата е по- голяма. НО, малка печалба няма - тя е печалба. Успех!
Радий ! не ме мисли ти мене -и съм увеличил и ме яд, че вчера един ме изпревари в поръчката на 3,00 за 1000търси - и с три я затвори , а аз си увиснах сал с предходните 345бр. , но днес си допълних , че и продадох ;- документи ли искаш
Май Монти е прав. Политическата ситуация беше използвана като димка от някой, който имаше много софарми, пък му трябваше кеш. Няма лошо, викат му ликвидност, а тя може да пострада, когато някой ти е дал милиони, ама не в кеш, а в хартии на бартер. Такива са новите правила на играта, трябва да свикваме... Поздравления на отигралите с хладнокръвие и печалба!
Коментар