If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Линка и написаното в него кореспондират пряко със състоянието на БФБ, но щом смятате, че е неприемливо...така да е.
Само, че след Божков на пангара са Монбат, а после....
Спада при безработицата бил изненадващ? Не ви ли бях казал,че това което технически го бяха направили като безработни, след карантината ще се върне на работа. Сега месеци наред, да не и година данните ще са само положителни. Как ви литнаха а?
Така е.Виж какво става днес отново на американската борса.Само да ти кажа че едната ми артия днес е даде ръст над 1000 $ а авиокомпанийката е отново с 15 % ръст.Не си губи времето на бфб приятел.Казвам ти го добронамерено.
Тази ли авио, дето я продаде дедо Бъфет през декември?!
С нашта скапана борса трудно ще излъжеш някой да си заложи парите. Щом и ПФ взеха да бягат независимо от цената нещата са наистина
тотално сбъркани и зле.
Така е.Виж какво става днес отново на американската борса.Само да ти кажа че едната ми артия днес е даде ръст над 1000 $ а авиокомпанийката е отново с 15 % ръст.Не си губи времето на бфб приятел.Казвам ти го добронамерено.
Днес оптимизма е още по видим. Предполагам, че в следващите дни и седмици ще се засили.
П.С. Като гледам днес Nasdaq не само ще възстанови загубите си, но може да има нов исторически връх.
А Дау е само на ~ 9% от историческия си рекорд...
Май истерията със смъртоносната заплаха за човечеството, наречена корона-вирус, се оказа предварително подготвен и добре разигран холивудски сценарий. С умишлено предизвикан глобален ефект, по подобие на "атентатите" от 9/11
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар