Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНа БФБ съм от скромните 10г. - такъв пердах и такава апатия не помня!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНа БФБ съм от скромните 10г. - такъв пердах и такава апатия не помня!Last edited by Агресивен бик; 12.08.2020, 18:11.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеМахалото е замряло вероятно на долна мъртва точка.Сега да видим КОЙ ще го залюлее и накъде ще тръгне.
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНа БФБ съм от скромните 10г. - такъв пердах и такава апатия не помня!Не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дан Разгледай мнение
Може и много повече от къща да са получили въпросните лица, но Мавродиев трябва да е с четири жълти книжки, че да се хвали какъв престъпник е....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дан Разгледай мнение
Може и много повече от къща да са получили въпросните лица, но Мавродиев трябва да е с четири жълти книжки, че да се хвали какъв престъпник е....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Да ! Пътуваме към къщите в Халкидики на Тиквата и Мавруда !
Пeeвcки купил къщи нa Бoриcoв и Мaврoдиeв нa п-в Хaлкидики зaрaди зacлугитe им при фaлитa нa КТБ (CНИМКИ) Фaктитe, кoитo днec Димитър Лaмбoвcки e трябвaлo дa рaзкриe в тeлeвизиoнeн eфир https://fakti.bg/razsledvania/500670...-na-ktb-snimki
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеДнес протестираме ли?
Пeeвcки купил къщи нa Бoриcoв и Мaврoдиeв нa п-в Хaлкидики зaрaди зacлугитe им при фaлитa нa КТБ (CНИМКИ) Фaктитe, кoитo днec Димитър Лaмбoвcки e трябвaлo дa рaзкриe в тeлeвизиoнeн eфир https://fakti.bg/razsledvania/500670...-na-ktb-snimki
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеМахалото е замряло вероятно на долна мъртва точка.Сега да видим КОЙ ще го залюлее и накъде ще тръгне.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Eeeeй разгеле! Инта ти ли бутна на BREF-чето?
Не чичак, 3-5 крачки по долу съм, ама добре е че някой го направи, че вече заничах зад компа да не е минала "чистачката" с прохосмукачката!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеДнес протестираме ли?Vanitas vanitatum...
Коментар
Коментар