Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Виж сега.Аз не обичам да обиждам,но на теб ще ти отговоря порядъчно.Първо аз имам транспортна компания.Второ преди да се занимавам с камиони съм бил нещо което ти и 5 живота да живееш няма никога да бъдеш.Трето аз не се интересувам ти дали се дразниш или не.Аз давам инфо на хора които искат нещо да правят.А това че ти си инат и стоиш на бфб кочината си е твоя работа.Айде сега да не ми вкарваш повече изречения .
Не му обръщай внимание.
Коментар
-
ВИКТОР ПАПАЗОВ
До 1934 година една унция злато е струвала $20.67 или по-скоро един долар е струвал 1/20.67 от унция злато.
Днес цената на златото достигна $2067 долара, т.е. цената се е увеличила 100 пъти! Всъщност доларът струва 1 стотна от това, което е струвал преди 86 години.
Кой разбрал, разбрал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеДокато мафията се разпорежда с държавата и контролните й органи, забравете за нормална борса.
Коментар
-
Виж сега.Аз не обичам да обиждам,но на теб ще ти отговоря порядъчно.Първо аз имам транспортна компания.Второ преди да се занимавам с камиони съм бил нещо което ти и 5 живота да живееш няма никога да бъдеш.Трето аз не се интересувам ти дали се дразниш или не.Аз давам инфо на хора които искат нещо да правят.А това че ти си инат и стоиш на бфб кочината си е твоя работа.Айде сега да не ми вкарваш повече изречения .
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Тия $ скоро няма да можеш нищо да си купиш с тях.. Май още вярваш в светлия път на комунизма
.
Коментар
-
Пълна загуба на време е бфб.Вчера само на американската борса направих 10% ръст на едната си акция и излязох на кеш.700 $ само от нея за деня.Повече няма какво да сравнявам.
- 1 like
Коментар
-
И ако си загубил на бфб си е твой проблем.Явно не е за теб тази игра.Last edited by X_Y; 06.08.2020, 20:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Виж сега, не обичам лафовете ад хоминем, но ти си тук само за да дразниш, а на безордни миячи на чинии, които се снимат до фераритата на посетителите в ресторантите, в които бачкат, сме се нагледали. Както и да е, викаш, тираджия си, няма лошо, бъди здрав и прав, ама има един лаф, че когато и таксиджиите (тираджиите) вземат да разбират от борсата, следва бързо да продаваш. А, да, нито философският камък, нито перпетуум мобилето все още са открити, колкото и да се пробват с печатането на кинти и наливането им с кофата - крахът на западното общество е неизбежен, а наличето на самолетоносачи и атомни бомби може единствено да го направи по-кървав. Успех и се запри малко с хейтаLast edited by X_Y; 06.08.2020, 20:39.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Виж сега, не обичам лафовете ад хоминем, но ти си тук само за да дразниш. Както и да е, викаш, тираджия си, няма лошо, бъди здрав и прав, ама има един лаф, че когато и таксиджиите (тираджиите) вземат да разбират от борсата, следва бързо да продаваш. А, да, нито философският камък, нито перпетуум мобилето все още са открити, колкото и да се пробват с печатането на кинти и наливането им с кофата - крахът на западното общество е неизбежен, а наличето на самолетоносачи и атомни бомби може единствено да го направи по-кървав. Успех и се запри малко с хейтаLast edited by X_Y; 06.08.2020, 20:38.
Коментар
-
Пълна загуба на време е бфб.Вчера само на американската борса направих 10% ръст на едната си акция и излязох на кеш.700 $ само от нея за деня.Повече няма какво да сравнявам.Last edited by X_Y; 06.08.2020, 20:38.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
На 6-7% от мартенското дъно, оттатък индексите направиха 50-70%, а някои други асети отдавна подминаха х 2...
Мани, велика е тая "борса"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
На 6-7% от мартенското дъно, оттатък индексите направиха 50-70%, а някои други асети отдавна подминаха х 2...
Мани, велика е тая "борса"Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
Коментар