Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
На бфб неизменно всяко дъно е предпоследно
за опровержението ще ни е достатъчно да посочим такава граница, под която няма друго дъно.. Очевидно индексът не може да слезе под 0, така че съществува дъно, на някакво разстояние от 0, което няма да бъде подминато . Т.е съществува дори последното дъно.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
А ако сме в дъното, естествено е да го разбетем късно, когато изсъхнат луканките, , около Димитровден или Хелоуйн, според дядо Коледа(y)
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
До молитви и жалби го докарахме вече, я към КФН, я към светците, следващите сигурно ще са към бай Х да презаредят Ники с държавна пара като антикризисна мярка, само трябва някак да го вържем с еврозоната за тежест
Иначе казано извън шегата, можв да сме нагазили в тинестото дъноАко се включи dddd или Батя, вероятно ще отбележат че от 1-2 страници, има само мнения като пред тотален банкрут. dddd вероятно би добавил че щом играчите са пред абдикация, значи очаква друго. Батя би казал, че най тъмно е преди зазоряване. Понеже си фен на научния подход, мога да пробвам тех-анализ д-во, само ми дай време, да го обмисля и съобразя с някоя теория, докато си го съчиня
) (вече се сещам ена хипотеза на легендарния Ган
)
не е препоръка,
А ако сме в дъното, естествено е да го разбетем късно, когато изсъхнат луканките, , около Димитровден или Хелоуйн, според дядо Коледа(y)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Може да подходим и с някакъв екзорсизъм, например, ползвайки, че сме В денят на Св. Иван Рилски, с преживяло катарзиса от загубата и с чисто от спекула сърце, да потърсим молитвена помощ от светеца, за да подгони злото завладяло бфб
, понеже знаем че св. Иван е застъпник за всичко българско и родно и не би дал някакво предимство дори и на пазара на световно известната... кюстендилската череша
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеЗащо днес никой не отбеляза годишнината? Честито на продалите около и малко след 16-17 август 2017 г...!, например, ползвайки, че сме В денят на Св. Иван Рилски, с преживяло катарзиса от загубата и с чисто от спекула сърце, да потърсим молитвена помощ от светеца, за да подгони злото завладяло бфб
, понеже знаем че св. Иван е застъпник за всичко българско и родно и не би дал някакво предимство дори и на пазара на световно известната... кюстендилската череша
Коментар
� -
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеНе знам за вас, но аз съм на БФБ от 14 години и за първи път виждам такова нежелание за търговия и такава летаргия ...
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от p_tradeНе знам за вас, но аз съм на БФБ от 14 години и за първи път виждам такожа нежелание за търговия и такава летаргия ...
Но както се казва в едно древно пророчество - Тиквата ще падне в лето Господне 2020 и БФБ ще литнеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
как пък така дружества с 10-20 годишна история изведнъж станаха кофти, какво значи "невероятни нива", това да е 2-3 пъти по-евтина невероятно ниво ли е?
п. Иначе тези и трите ги имам от добри нива, но не съм особено горд, че едното не го разкарах, когато беше на тройна ценаLast edited by kubrat; 12.08.2020, 20:16.
Коментар
� -
как пък така дружества с 10-20 годишна история изведнъж станаха кофти, какво значи "невероятни нива", това да е 2-3 пъти по-евтина невероятно ниво ли е?- Някои дружества губят пазари
- Някои мажоритари започват да прецакват малките акционери
Last edited by Агресивен бик; 12.08.2020, 20:13.
Коментар
� -
p/b е показателно преди всичко за банките, но п/е 2 - 4 няма как да е за дълго в свят с нулеви лихви, показва, че цените би трябвало да са поне х2 или х3. Това е някаква временна полюция на превъзбудените мечетаПътека се прави камък по камък!
Коментар
�
Коментар