Какво ти излитане - Дакса е на 3-4% от ол-тайм-хай, а тук за 30мин - 7 сделки на 3 дружества с под 10к лв оборот!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВожде, леко ме е страх да си погледна у портфейля, но все пак мисля да погледна
. Той се напаса с Трейси а цкб и хима паднаха на 99 ст.Въобще реве му се на приятеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
Мислиш ли,че не ни е ясно?Успех ти желая!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ами да я сложа ама нищо ново не се случва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
Кажи нещо ново,просто така намери сили и сложи нова плоча!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеС всеки изминат ден оптимизва привършва.Лека полека идва страха и после отчаянието.И на фона на всичко това ще има една тежка икономическа криза със студена зима.Честито оптимисти!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЩото в нашият форум от сутрин до вечер пишат разни хора как пазара щял да пада и никой не купува от късият Експат.
Освен това не знам какво общо има между мечки навън и мечки в България. Тук няма Робинхуд, няма М1, няма Револют, пазарът е на 12 години от своя all time high, калкулирани са три вълни Ковид, политическа криза, поне двама главни прокурори и не знам още какво... SOFIX няма кой знае какъв мегдан за изсипване с големи проценти, докато на Запад не е точно така. Не знам как Short SOFIX може да ме хеджира за спад на Запад, но ще следя темата с интерес.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТашунко, навън на дъното не купих почти нищо, но там затворих по-голямата част от късите и шортих викса. Това, че после направих дребна грешка, към този момент, с едни танкери нищо не променя. Годината навън ми е доста добра и изненадващо я изнесе шорта и викса а не дългите. Аз затова те питах след като очакваш срив дали си шортил? Щото в нашият форум от сутрин до вечер пишат разни хора как пазара щял да пада и никой не купува от късият Експат. Така се потвърди теорията, че в България мечки няма а само хейтъри. Та затова питах дали си шортил. Радвам се за успехите ти. Никога не съм поставял под съмнение нечие твърдение за печалба в анонимен форум. Затова не мога и да разбера защо когато говоря принципни неща, че за лошо представяне винаги вината е във фонд мениджъра ми скачат толкова грубо. Ако фонд мениджъра се е издънил го уволнявате. Ако сте вие сменяте професията защото за тази не ставате. Никой не може да прикрие некадърността си с външни фактори като, пандемии, политици, мажоритари ... Пък аз никога не съм казвал конкретно за някой, че не става. Явно той сам стига до тази идея и после аз съм му виновен. Айде лека и да ги накъсаш американците.
- 1 like
Коментар
-
Ташунко, навън на дъното не купих почти нищо, но там затворих по-голямата част от късите и шортих викса. Това, че после направих дребна грешка, към този момент, с едни танкери нищо не променя. Годината навън ми е доста добра и изненадващо я изнесе шорта и викса а не дългите. Аз затова те питах след като очакваш срив дали си шортил? Щото в нашият форум от сутрин до вечер пишат разни хора как пазара щял да пада и никой не купува от късият Експат. Така се потвърди теорията, че в България мечки няма а само хейтъри. Та затова питах дали си шортил. Радвам се за успехите ти. Никога не съм поставял под съмнение нечие твърдение за печалба в анонимен форум. Затова не мога и да разбера защо когато говоря принципни неща, че за лошо представяне винаги вината е във фонд мениджъра ми скачат толкова грубо. Ако фонд мениджъра се е издънил го уволнявате. Ако сте вие сменяте професията защото за тази не ставате. Никой не може да прикрие некадърността си с външни фактори като, пандемии, политици, мажоритари ... Пък аз никога не съм казвал конкретно за някой, че не става. Явно той сам стига до тази идея и после аз съм му виновен. Айде лека и да ги накъсаш американците.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЧе къде беше март месец?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Правилно! така ще се изсипе Дауто че ско спре на 15 000 някой хора ще е направо чудо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеЩе влезна и в САЩ като паднат акциите..
Коментар
Коментар