Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Last edited by radon222a; 20.03.2018, 22:03.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Хим падна и това натежа много на пазара. Това е номер 1 акция на спекулантите и при отдръпване на батко се разпродаде пазара от страх. Въпросът е защо се остави Хим да падне толкова много и то при малък обем ?
) и аз нямам нищо против такива изпълнения.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pjc50313869 Разгледай мнение
+1 Само ако някой от тези с паниката да можеха да обяснят на каква база продават?!?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ами колкото сме рехави участниците на нашата клета борса, двама трима паникьори да има и пазара тръгва надолу !
Коментар
-
Ами колкото сме рехави участниците на нашата клета борса, двама трима паникьори да има и пазара тръгва надолу !
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
То хубаво изсипват, ама отдолу няма купувачи. С такива няколко изсипвания и всичко отначало. Това не е добър сигнал. Секна оптимизма. . Но понякога пазара е нелогичен. Ще гледаме и ще видим. Нямам препоръки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМного по-добре така да си изсипят торбите мечетата и да им олекне, отколкото да се влачим още 2-3 месеца по корем!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМного по-добре така да си изсипят торбите мечетата и да им олекне, отколкото да се влачим още 2-3 месеца по корем!Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Ми ще слагаме шнорхелите тогаваThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеАко го направят още един два пъти с по 7 % по водещи позиции, не само ръста ще изчезне, а и ще отидем под вода.
Коментар
Коментар