If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Че то в него нищо няма, освен това основно се изсипва в измислените тех компании и балоняци тип недоверие
Тези така наречени тех компании,на който изпускат хелия ,са толкова тех колкото и аз съм космонавт
Ква тех компания в Бг може да има .... че даже и превземали Азия хаха
Мисля че са предимно спекуланти прибиращи печалби. Доста хартиен профит се натрупа през 2021-ва и една по-сериозна корекция, с оглед и на негативната външна обстановка, е съвсем в рамките на нещата.
И точно това което посочваш, че най - много падат тия с по-голям ръст последната година, докато котви като ПИБ и Хим почти не мърдат, също подкрепя тезата за корекция в следствие прибиране на спекулантски печалби.
Накрая да не се окаже отново голямо теглене на дялове от дългия фонд?
Така, странна корекция по това време, но все тая - не ме бърка особено, аз така или иначе съм си в брефчето. Забелязахте ли как се държаха така наречените технологични (балоняци) и нормалните компании с фундамент? Ма така е, когато едните са въздух под налягане и 10-15% спад за нищо ги нямат за половин час, а другите са с реални активи. Те затова и толкова пинкям срещу този тип "акции", но всеки знае себе си.
Успех, колеги, дано сте направили верните сделки - и продавачите, и купувачите
г-н Груев, вие сериозно грешите тука с това си мнение!
След 50% ръст на софикс за миналата година е повече от нормално да видим корекцията!
Разбира се, че причината не е нито само "войната", нито само едногодишния ръст на софикс!
А вие От виден апокалиптик изведнъж изтръпнахте?
Защо? Заради безперспективни книжа в брефчето???
Ето, като си прочетете мнението, сам виждате, колко зависим става човек в зависимост от това към коя акция е пристрастен и особено ако я държи дългосрочно. Когато имате или нямате книжа лесно може да заемате неадекватни становища спрямо пазара,
Пазарът ще отсъди коя акция каква фира ще даде по време на спад, А Вие пак избързвате - спадът току що е започнал. Нека мине 1г , после сам ще направите преценка "брефчето" ли е по-добро или "технологиите"
Успех ви пожелавам в брефчето.
За мен там е бита карта спрез следващата година спрямо други книжа
Мисля че са предимно спекуланти прибиращи печалби. Доста хартиен профит се натрупа през 2021-ва и една по-сериозна корекция, с оглед и на негативната външна обстановка, е съвсем в рамките на нещата.
И точно това което посочваш, че най - много падат тия с по-голям ръст последната година, докато котви като ПИБ и Хим почти не мърдат, също подкрепя тезата за корекция в следствие прибиране на спекулантски печалби.
Този път съм съгласен с теб, точно както ти сложи котвата на Агрия Редно е и е нормално, особено за балонирани позиции с 0 фундамент и надскочили с много фундамента си. А хим не е като да не е мръднал - направи едни 15% движение в двете посоки - истинските играчи нали точно такива позиции търсите?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар