Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеПътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНали знаеш, че българския реотан бавно загрява
А индексът чукна 560... Много бързо ще ти се изпълни прогнозата.
Ще се наложи модификация по чарта...
Добре поне, че късият го вдига
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Откъде да го вземе този самолетоносач бе човек? На заем от САЩ ли
?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Откъде да го вземе този самолетоносач бе човек? На заем от САЩ ли
?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
В първия ден на войната не кървяхме така както днес ! Страха явно почва да надделява !Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеМалеее навсякъде хвърчат копита и рога
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Колко му е да паркират някой самолетоносач до Варна - зер руснаците имат много имот в черноморието - Путин може да поиска да "защити имотите на мирните руски граждани"? На заем от САЩ ли
?
Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Колко му е да паркират някой самолетоносач до Варна - зер руснаците имат много имот в черноморието - Путин може да поиска да "защити имотите на мирните руски граждани"
Коментар
-
Руските компании са реално и под нулата даже !Жал ми е за Императора, че май се беше набабанил в много руски акции !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеДа не са влезли путлеровите танкове в добруджата, така се разпродава
Коментар
-
Руските компании са реално и под нулата даже !Жал ми е за Императора, че май се беше набабанил в много руски акции !
не си го агитирал предполагам! Руските акции затова са евтини - винаги пред угроза за национализация
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
То 0 не може да стане а ти за - 500 ....Жал ми е за Императора, че май се беше набабанил в много руски акции !
- 1 like
Коментар
Коментар