Привет Балониада! Как са твоите позиции?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Това от алчност ли го пишеш.
Всичко зависи от ЕЦБ, петрола, долара и източния фронт.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Нещо не ни се ходи под 600 и това е. Иначе в анкетата аз пуснах 550, но консенсуса беше на 575.
Дано пазара не ни опровергае ! И аз заложих на 575, по голям спад почва да боли много !
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеКато гледам индексите навън, няколко дни и пак ще изпаднат в еуфория.. така, че вс е точно..
Всичко зависи от ЕЦБ, петрола, долара и източния фронт.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеАнкетата какво показва, средно до колко ще падаме ?. Иначе в анкетата аз пуснах 550, но консенсуса беше на 575.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЩом мечката танцува на световните пазари и при нас ще танцуваАз лично много ще се радвам да я посрещна с питка и мед
Заиграе ли баба меца мечкино хоро, почти не оставя читава позиция.
Всичко пука и спихва, Само степента на спихване е различна.Не е препоръка
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНа 99.99% съм сигурен, че и от двете позиции ще изкарам пари. Само гледай
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНа 99.99% съм сигурен, че и от двете позиции ще изкарам пари. Само гледай
Кире, ще видим, нали знаеш лафа "този път е различно" - да видим, може пък вярно да е различноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЩом мечката танцува на световните пазари и при нас ще танцуваАз лично много ще се радвам да я посрещна с питка и мед
Хем вътрешна гума от дълъг Балонерко,хем вътрешна гума и от къс Експат.
Това и най-големия талант не може да го направи хаха...от къса и дълга позиция и двете да не ти излезнат
Коментар
�
Коментар