IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    БТХ..
    Имам малко БТХ, но там няма обичайна дивидентна политика. Имаме еднократни разпределения, поради което не е логично да смятаме дивидентна доходност върху еднократно действие.

Коментар

• Atera не е с 11 процента. Дивидента е от ликвидация на активи а не от обичайна дейност. Ренти плюс текуща спекула, минус комисионни за управляващо дружество дават много по- малко. Поради тази причина има спад от 7,5 процента на цената за последните 12 месеца и доходността се свива само до рентите. Това с 11 процента дивидентна доходност е илюзия. Агрия, която не дава дивидент е пъти по-добра инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Монти , няма да се плашиш , така е на черешаро- тиквената борса..Защо ли се умълчаха влъхвите , които хвалеха прекрасното ни поредно олигархично правителство, или и те са протестирали с бизнеса срещу тока...Преци, моля да ми обясниш, каква ти е изгодата да си в кеш и на лихва 1.5% в банките, след като от дивидентните акции можеш да си избереш такива с доходност между 4 - 11%.Да не би да чакате апокалипсиса.Не се безпокойте, ще дойдат китайци и индийци и ще изкупят всичко качествено..От 10г. не съм ходил в БГ на море..Не искам да пълня за лошо обслужване гушите на мутрите
        Кире защо ме свързваш с банки. Като теб и аз предпочитам дивидентния папир. Но винаги имам и кеш - ако се случи нещо сгодно, да мога да реагирам. Имам кеш и във франкове - може да се каже от любов към натуралната неподправена спекула Доволно съм, не се оплаквам
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
          Kiro, къде видя акции с 11 процента дивидентна доходност?
          Аз бих попитал, това гарантирана доходност ли е, или е историческа такава
          Щото еднократните такива викам да не ги броим.
          А дивидентните акции са новия балон на БФБ това на всеки е ясно
          Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Атера с колко са тази година..
            Ммммм Атерката блага работа.Чакам 3 бинки дивидентче.Хубава работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              Kiro, къде видя акции с 11 процента дивидентна доходност?
              БТХ..

Коментар

• Атера с колко са тази година..

Коментар

• Kiro, къде видя акции с 11 процента дивидентна доходност?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    Е ти пък намери с какво да ни залисваш сега Скучно ни е морето на нас, няма адреаналин ) Освен ако някой скутер не премине на метър от главата докато се пълцикаш при медузите ))
                    Абе скучно .Кой както си го направи.

Коментар

• Монти , няма да се плашиш , така е на черешаро- тиквената борса..Защо ли се умълчаха влъхвите , които хвалеха прекрасното ни поредно олигархично правителство, или и те са протестирали с бизнеса срещу тока...Преци, моля да ми обясниш, каква ти е изгодата да си в кеш и на лихва 1.5% в банките, след като от дивидентните акции можеш да си избереш такива с доходност между 4 - 11%.Да не би да чакате апокалипсиса.Не се безпокойте, ще дойдат китайци и индийци и ще изкупят всичко качествено..От 10г. не съм ходил в БГ на море..Не искам да пълня за лошо обслужване гушите на мутрите
                      Last edited by Kiro; 30.06.2015, 11:13.

Коментар

Е да но и освен в корп. петрол глътна водица и в гагарин .. (лоша работа). Цитирай си всичко на воля. Ни най-малко не се притеснявам от това което имам
                        Защо да съм глътнал в Корп.....
                        Там офертата стоя над 78 лв след като и циганите разбраха че са фалирали а аз се изтеглих от тази дестинация и Петрол и БТН ,когато Пеевски се скараха с Василев и се разбра че държавата няма да подкрепи банката а ще я копа ....в лицето на прокуратурата....
                        После в края на годината пак влезнах в Гагарин и Петрол а преди месец и в БТН.... с парите от холдинг Варна ....което сега като погледна не беше най умното ,защото и Хиката и Варна се движат добре при спекулациите..........

Коментар

Аз съм фен на Булгартабак и сие ,Хика/емка/ и Петрол....
                          Както падна Петрол до 60 стинки ,така ще се случи с останалите шит акции без покритие....
                          Да не ги цитирам че и ти имаш от тях.... и това и тях ги чака......
                          Така че примера е неудачен......
                          Ти си ги цитирал Монти !

Коментар

Както падна Петрол до 60 стинки ,така ще се случи с останалите шит акции без покритие....
                            Е да но и освен в корп. петрол глътна водица и в гагарин .. (лоша работа). Цитирай си всичко на воля. Ни най-малко не се притеснявам от това което имам
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                              Още ли ходите на лайняното море с медузи
                              Хърватското е кристално и няма гадове - па даже и едно Гръцко става
                              Четеш ли това което пише, нали това казвам, че няма много адреналин за мен на морето. Е верно да си напеча малко задника за 1 седмица - стига Ходя където дойде, по-лесно, близо и т.н. Не ми пука особено къде точно. Море, все е хубаво. Ходя за водата, въздуха, слънцето, пясъка, водораслите, медузите, делфините и т.н. Удобствата не ме вълнуват чак толкова. Натурел. като майкъл джексън, който вадил картофите от нашия балкан )))
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

Монти а къде отиде твоята вяра в чистите хартии!?!. Знаем че беше фен и на Корп, и Петрол (и др. може би) !?

Коментар

Working...
                                X