Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Atera не е с 11 процента. Дивидента е от ликвидация на активи а не от обичайна дейност. Ренти плюс текуща спекула, минус комисионни за управляващо дружество дават много по- малко. Поради тази причина има спад от 7,5 процента на цената за последните 12 месеца и доходността се свива само до рентите. Това с 11 процента дивидентна доходност е илюзия. Агрия, която не дава дивидент е пъти по-добра инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМонти , няма да се плашиш , така е на черешаро- тиквената борса..Защо ли се умълчаха влъхвите , които хвалеха прекрасното ни поредно олигархично правителство, или и те са протестирали с бизнеса срещу тока...Преци, моля да ми обясниш, каква ти е изгодата да си в кеш и на лихва 1.5% в банките, след като от дивидентните акции можеш да си избереш такива с доходност между 4 - 11%.Да не би да чакате апокалипсиса
.Не се безпокойте, ще дойдат китайци и индийци и ще изкупят всичко качествено..От 10г. не съм ходил в БГ на море..Не искам да пълня за лошо обслужване гушите на мутрите
Доволно съм, не се оплаквам
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеKiro, къде видя акции с 11 процента дивидентна доходност?
Щото еднократните такива викам да не ги броим.
А дивидентните акции са новия балон на БФБ това на всеки е ясноBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАтера с колко са тази година..
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеKiro, къде видя акции с 11 процента дивидентна доходност?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЕ ти пък намери с какво да ни залисваш сегаСкучно ни е морето на нас, няма адреаналин
) Освен ако някой скутер не премине на метър от главата докато се пълцикаш при медузите
))
.Кой както си го направи.
Коментар
-
Монти , няма да се плашиш , така е на черешаро- тиквената борса..Защо ли се умълчаха влъхвите , които хвалеха прекрасното ни поредно олигархично правителство, или и те са протестирали с бизнеса срещу тока...Преци, моля да ми обясниш, каква ти е изгодата да си в кеш и на лихва 1.5% в банките, след като от дивидентните акции можеш да си избереш такива с доходност между 4 - 11%.Да не би да чакате апокалипсиса
.Не се безпокойте, ще дойдат китайци и индийци и ще изкупят всичко качествено..От 10г. не съм ходил в БГ на море..Не искам да пълня за лошо обслужване гушите на мутрите
Last edited by Kiro; 30.06.2015, 11:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЕ да но и освен в корп. петрол глътна водица и в гагарин .. (лоша работа). Цитирай си всичко на воля. Ни най-малко не се притеснявам от това което имам
Там офертата стоя над 78 лв след като и циганите разбраха че са фалирали а аз се изтеглих от тази дестинация и Петрол и БТН ,когато Пеевски се скараха с Василев и се разбра че държавата няма да подкрепи банката а ще я копа ....в лицето на прокуратурата....
После в края на годината пак влезнах в Гагарин и Петрол а преди месец и в БТН....с парите от холдинг Варна ....което сега като погледна не беше най умното ,защото и Хиката и Варна се движат добре при спекулациите....
......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз съм фен на Булгартабак и сие ,Хика/емка/ и Петрол....
Както падна Петрол до 60 стинки ,така ще се случи с останалите шит акции без покритие....
Да не ги цитирам че и ти имаш от тях....и това и тях ги чака......
Така че примера е неудачен......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз съм фен на Булгартабак и сие ,Хика/емка/ и Петрол....
Както падна Петрол до 60 стинки ,така ще се случи с останалите шит акции без покритие....
Така че примера е неудачен......Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеОще ли ходите на лайняното море с медузи
Хърватското е кристално и няма гадове - па даже и едно Гръцко ставаХодя където дойде, по-лесно, близо и т.н. Не ми пука особено къде точно. Море, все е хубаво. Ходя за водата, въздуха, слънцето, пясъка, водораслите, медузите, делфините и т.н. Удобствата не ме вълнуват чак толкова. Натурел. като майкъл джексън, който вадил картофите от нашия балкан
)))
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМонти а къде отиде твоята вяра в чистите хартии!?!. Знаем че беше фен и на Корп, и Петрол (и др. може би) !?
Така че примера е неудачен......
Коментар
Коментар