IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЕВГЕНИ КЪНЕВ

Икономическата ни програма за развитие щеше да е много по-фокусирана и постигаща реални резултати, ако беше стъпила на следните три аксиоми:
    1. Искаме да настигнем развитите страни и за целта ни трябва човешки капитал
    2. Този човешки капитал трябва да е преди всичко в сферата на дигитализацията и ИТ технологиите
    3. Ерго, цялата ни програма трябва да е за стимули такива специалисти да дойдат и живеят в България.
    Да, има нещичко по въпроса дискутирано от типа облекчаване на процедури, сини карти и т.н. С пълната неосъзнатост за крайната им недостъчност.
    Преди време една не толкова известна държава у нас - Уругвай - се възползва от факта, че е в същата часова зона като Ню Йорк и Източния бизнес бряг на САЩ. И направиха цели жилищни квартали в столицата Монтевидео специално да обслужват нуждите на американските ИТ специалисти, вкл. да наподобяват американския начин на живот. Същевременно предлагат много повече удобства и възможности за рекреация.
    Резултатът е феноменален. Хиляди американци се заселват, произвеждат ИТ услуги за американския пазар и харчат всичко в страната. А изискванията им към местните училища вдигат и образователното и професиоанално ниво и на местните специалисти.
    Ето ви пример за умно държавно управление.

Коментар

• Ножа може да се окаже дървен, даже при леко протичане, бързо разпространение и изтласкване на другите щамове може да се създаде бързо стаден имунитет

Първите и основни признаци на инфекция с новия щам на коронавируса „Омикрон“ се изразяват в силна умора и главоболие, докато по-рядко се появяват температура или болки в гърлото. Това съоб

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Toчно това не могат да осъзнаят шимпанзетата.
        На мен графиките ми предсказват новините .Е ти пример с тоя щам.

А алтерко е минус 11-12% от върха.Да не забравяме, че всички,включително и ТИ ,очаквахте да е на +30% от тук
        Ако по малко обиждаш и четеш повече щеше да знаеш, че аз нямам пряко Алтерко, защото смятам, че тази година резултатите от черният петък няма да са добри поради скъсаната верига на доставки, естествено може да съм сбъркал, но времето ще покаже. Писал см преди време.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Стига бре... бъркаш.....аз пиша против Лашперко
          Темата е манипулирана, няма какво да бъркам

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            , едва ли преди месец си знаел за новия щам и как ще се отрази на борсите.
            Та пак да те питам, коа очакваш сгромолясването?
            Toчно това не могат да осъзнаят шимпанзетата.
            На мен графиките ми предсказват новините .Е ти пример с тоя щам.

А алтерко е минус 11-12% от върха.Да не забравяме, че всички,включително и ТИ ,очаквахте да е на +30% от тук

Коментар

Всичко пада,като петрола се сгромоляса "само" с 12.80% за ден,паника навсякъде по пазарите , а ти очакваш някой ахмак да почне да купува някаква световно неизвестна компания,току що листната и на всичко отгоре огромен балон ?
              Не се излагай
              НИщо не очаквам.
              Петрола падна в петък, а ти прогнозираш краш при Алтерко от месец, едва ли преди месец си знаел за новия щам и как ще се отрази на борсите.
              Та пак да те питам, коа очакваш сгромолясването?

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Ендерчо мажото си пише там, изводите - за теб
                Стига бре... бъркаш.....аз пиша против Лашперко

Коментар

Около обяд влизах от друга локация само за проба и имаше писано, Ганъо

Иначе Алтерко върха може и да го е ударил вече, и оттук насетне към бездната
                  Леко и бавно с финес или може и бързо да разтоварят.Ще видим
                  Но самосвалите са готови ,натоварени са и само чакат да им се обадят да тръгват
                  Не е препоръка
                  Очаквай обратното
                  минавало ли ти е през акъла?

Коментар

Може ли в конкретика, кога очакваш това пукане?
                    Всичко пада,като петрола се сгромоляса "само" с 12.80% за ден,паника навсякъде по пазарите , а ти очакваш някой ахмак да почне да купува някаква световно неизвестна компания,току що листната и на всичко отгоре огромен балон ?
                    Не се излагай

А за конкретика,плащаш си и ти казвам.За без пари толкова
                    Last edited by petrg5s; 28.11.2021, 16:28.

Коментар

• Явно има технически проблем, защото и аз не мога да вляза.

Коментар

Уфф, че си т*п, темата е заключена за всички.
                        Около обяд влизах от друга локация само за проба и имаше писано, Ганъо

Иначе Алтерко върха може и да го е ударил вече, и оттук насетне към бездната
                        Леко и бавно с финес или може и бързо да разтоварят.Ще видим
                        Но самосвалите са готови ,натоварени са и само чакат да им се обадят да тръгват
                        Не е препоръка
                        Last edited by petrg5s; 28.11.2021, 16:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Има някакъв проблем и аз не я достъпвам.
                          Ендерчо мажото си пише там, изводите - за теб

Коментар

Темата е блокирана за всички, най-вероятно някаква грешка.
                            Има някакъв проблем и аз не я достъпвам.

Коментар

И мен са ме блокирали

Затова сме на сто и кое си място по свободни медии .Не,изобщо няма никаква цензура на словото

И пак да го кажа,Алтерко е огромен балон с горещ въздух,точно преди пукнане.И така ще се пукне,че ще дръпне и Софикс.И докато всички 10000
                              шимпанзета в темата очакваха 50 или 100лв до Коледа ,само единствен човек ви каза какво ще стане ....И затова получи бан
                              Уфф, че си т*п, темата е заключена за всички.

Коментар

• Темата е блокирана за всички, най-вероятно някаква грешка.

Коментар

Working...
                                X