If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз съм така, не се притеснявай! Днес прочетох различни доходности от началото на годината и осъзнах, че с моите 7% изоставам доста от колегите. Това обаче не ме плаши, доволен съм и на това, плаши ме обаче да не взема да проявя алчност и да похарча кеша след време баш на върха, както обикновено се получава!
аз и кеш нямам, ех, ако тръгне тоя спанат Хим ще ми оправи положението
Кога съм продавал Хиката на 3 лв...от 6 -7 месеца не съм продавал под 4,8 ...
За мен ЕУБГ е надценена и над лефче е грехота да се купува....? то на тези цени покупките са прИмоции....
Тук ще мине основния пакет 1,00-1,02 ст.....
Капачките се намериха....
В понеделник ще има втора серия на днешното рали в останалите акции ...та е хубаво да има кеш ,че до 30 март .....
Да вървя, като днес пред фонда в някои позиции и не само аз .....
Няма да го оставим да ни прави на улави.....а ако има и Ингилизи до м. май ...
Не е препоръка...
Всичките ми позиции са в застой, вече взе да ме дразни тая еуфория
И аз съм така, не се притеснявай! Днес прочетох различни доходности от началото на годината и осъзнах, че с моите 7% изоставам доста от колегите. Това обаче не ме плаши, доволен съм и на това, плаши ме обаче да не взема да проявя алчност и да похарча кеша след време баш на върха, както обикновено се получава!
Пак бързаш Монти, както преди продаваше ХИКА на 3 и нещо, сега еубг под лев...
Кога съм продавал Хиката на 3 лв...от 6 -7 месеца не съм продавал под 4,8 ...
За мен ЕУБГ е надценена и над лефче е грехота да се купува....? то на тези цени покупките са прИмоции....
Тук ще мине основния пакет 1,00-1,02 ст.....
Капачките се намериха....
В понеделник ще има втора серия на днешното рали в останалите акции ...та е хубаво да има кеш ,че до 30 март .....
Да вървя, като днес пред фонда в някои позиции и не само аз .....
Няма да го оставим да ни прави на улави.....а ако има и Ингилизи до м. май ...
Не е препоръка...
Не съм чел нищо освен че има над 2 милиона в Софикс фонда ,четох за банките в чужбина че като спре финансирането ще го закъсат и там правех комбинации...
какви са тези проценти ?
Не чакай да го закъсат от тук нататък ... Ще почнат да правят все по големи печалби ... но не всички http://www.reuters.com/article/brief...-idUSFWN1GT0CT
п.с. май сгреших темата ... ама същото важи и за БГ банките ... аз залагам на "отличниците"
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар