If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
БФБ става все по интересна подобно на добра партия на шах Очакват ни МНОГО интересни години и пожелавам печалби на всички тук във форума.
Все още ги няма стадата млади и безстрашни бикове но по добре за нас защото когато дойдат всичко ще се разиграе много бързо и в един момент ще ни стане прекалено скъпо и рисковано и може да се наложи да догледаме мача от трибуните
Неизбежно ще дойде моментът и на бичето клане, НО предполагам има време дотогава
За Хим-а ако на някой му се занимава да провери дали не са 10 или 11 поредни тримесечия, в които има спад на печалбата спрямо година по-рано. Да, дано се оправят, ще е добре за всички, но...
ПС: Нямам акции по позицията от нива 10-12 лв.
Почнаха да дават дивидент и по небрежните хартишки, та защо да вадят всичко на показ. Нова постановка - натамънени данни според променената обстановка.
БФБ става все по интересна подобно на добра партия на шах Очакват ни МНОГО интересни години и пожелавам печалби на всички тук във форума.
Все още ги няма стадата млади и безстрашни бикове но по добре за нас защото когато дойдат всичко ще се разиграе много бързо и в един момент ще ни стане прекалено скъпо и рисковано и може да се наложи да догледаме мача от трибуните
Най-накрая пробихме 625! И не само го пробихме, а мощно го отнесохме - както някой казваше че трябва да стане!
Следваща цел 700, май до там технически не трябва да срещнем препятствия? Ех липсва ми тех. анализа на Сашо Николов...
Успех на всички!
[qiuote]По-скоро Херти АД, но те не са в индекса [quote] дддд, Херти е уникален шит,, Феодална фирмица, не се брои))))))))) Откакто Монти заведе щерката на Риана, нещо се счупи в него, нещо се прекърши))))))) Не му се вързвайте)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Максимилиане - това е борсата - който няма от кадастрона - ръмжи, а който има - им продава с профит !!!!)) ))) Това е по причина всички да са доволни))))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Да, аз по-скоро се интересувах от нарицателното, а не толкова от изделията. Четох за "капачките" от мисля 2-3 колеги, та исках да бъда сигурен какво имат те предвид.
За Хим-а ако на някой му се занимава да провери дали не са 10 или 11 поредни тримесечия, в които има спад на печалбата спрямо година по-рано. Да, дано се оправят, ще е добре за всички, но...
аз и кеш нямам, ех, ако тръгне тоя спанат Хим ще ми оправи положението
Да, странно нещо се случва с Хим групата. Напоследък съм купувал по малко от 3 компании, сред които са Хим и днес ССВ. Само се надявам при Хима специално спада на печалбата да спре, друго нищо не ме интересува.
И аз съм така, не се притеснявай! Днес прочетох различни доходности от началото на годината и осъзнах, че с моите 7% изоставам доста от колегите. Това обаче не ме плаши, доволен съм и на това, плаши ме обаче да не взема да проявя алчност и да похарча кеша след време баш на върха, както обикновено се получава!
аз и кеш нямам, ех, ако тръгне тоя спанат Хим ще ми оправи положението
Кога съм продавал Хиката на 3 лв...от 6 -7 месеца не съм продавал под 4,8 ...
За мен ЕУБГ е надценена и над лефче е грехота да се купува....? то на тези цени покупките са прИмоции....
Тук ще мине основния пакет 1,00-1,02 ст.....
Капачките се намериха....
В понеделник ще има втора серия на днешното рали в останалите акции ...та е хубаво да има кеш ,че до 30 март .....
Да вървя, като днес пред фонда в някои позиции и не само аз .....
Няма да го оставим да ни прави на улави.....а ако има и Ингилизи до м. май ...
Не е препоръка...
Коментар