Всеки си гледа от неговата камбанария и си вижда нещата по неговия начин. Затова печелят тези, които разпознават и се доближават до Реалността. Който си мисли, че някоя компания е много зле - да не купува и ако може да продава... който си мисли, че ще върви напред и ще продължи да го прави - да купува.
С Киро аз лично общ език не мога да намеря, затова не се и опитвам вече. Той си знае едно и си го повтаря като латерна, а има противоречие при него защото е декларирал, че има акции на БФБ и ако нещата са така, както ги пише, то би трябвало да няма. Много често окачествява инакомислещите, че са някакви чиновници и платени писачи, което в крайна сметка ме навява на мисълта, че може би той е такъв
В крайна сметка вече не ме и интересува... живи и здрави да сме, а каквото има да става ще стане.
С Киро аз лично общ език не мога да намеря, затова не се и опитвам вече. Той си знае едно и си го повтаря като латерна, а има противоречие при него защото е декларирал, че има акции на БФБ и ако нещата са така, както ги пише, то би трябвало да няма. Много често окачествява инакомислещите, че са някакви чиновници и платени писачи, което в крайна сметка ме навява на мисълта, че може би той е такъв

Коментар