Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеПричината не е само Фармата. И румънците ли си имат Фарма, че са коригирали, че дори повече от нас.
ритнати телета,няма мърдане от дъното на историята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеПричината не е само Фармата. И румънците ли си имат Фарма, че са коригирали, че дори повече от нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
За тиквата и прасчо да съм казвал че ги харесвама ти дори пазариш при прасчо в Гагарин и Табак. Проблемът е че и КУРнелия е същата стока а за ДА България все още няма голяма подкрепа.
Пазара ще тръгне като се отпуши Софарма дотогава ще си приказваме общи приказки. С тия силни макро данни дори тиквата и прасчо не ме притесняват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Киро е реалист а Батя е спекулант който може да вирее само на нашата борса заради неговите вътрешни контакти.... ...
Когато най много Вика Ъп ,тогава е главен продавач....
Това е проверено на 100 % стотици пъти...
Даже и на твоето любимо Доверие....
Но приемам всяко мнение което се различава от моето..Щом ти харесва да бъдеш заблуждаван от Боко тиквата , мафиоти , КФН и мажо ,що да не бъдете лъгани и от всевдо спекуланти ....вътрешняри.
Аз не вярвам на неговите хилядни печалби ,но ако ги приеме че са верни колко дребни и едри са продали на загуба за да спечели на падаща борса...
Добър въпрос А ?
Коментар
-
Киро е реалист а Батя е спекулант който може да вирее само на нашата борса заради неговите вътрешни контакти.... ...
Това е проверено на 100 % стотици пъти...препоръка е!
Коментар
-
Пазарим но знам че не е стока.... и за това цената е ниска и аз не очаквам много ....
както вие пазарите Доверие и Фармата,други Хим и сие ,трети ЕУБГ и сие ,четвърти ФИБ , но маркета ви показва че сте прескочили цената ......
колкото и да си навивате че Мажо е Супер и акциите са подценени и Борсата ще тръгне нагоре......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСохо, щом вярваш на силните макродани за кога предвиждаш СОФИКС 1000.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
За тиквата и прасчо да съм казвал че ги харесвама ти дори пазариш при прасчо в Гагарин и Табак. Проблемът е че и КУРнелия е същата стока а за ДА България все още няма голяма подкрепа.
Пазара ще тръгне като се отпуши Софарма дотогава ще си приказваме общи приказки. С тия силни макро данни дори тиквата и прасчо не ме притесняват.
както вие пазарите Доверие и Фармата,други Хим и сие ,трети ЕУБГ и сие ,четвърти ФИБ , но маркета ви показва че сте прескочили цената ......
колкото и да си навивате че Мажо е Супер и акциите са подценени и Борсата ще тръгне нагоре......
Коментар
-
Това е проверено на 100 % стотици пъти...
Даже и на твоето любимо Доверие....
Но приемам всяко мнение което се различава от моето..Щом ти харесва да бъдеш заблуждаван от Боко тиквата , мафиоти , КФН и мажо ,що да не бъдете лъгани и от всевдо спекуланти ....вътрешняри.
Аз не вярвам на неговите хилядни печалби ,но ако ги приеме че са верни колко дребни и едри са продали на загуба за да спечели на падаща борса...
Добър въпрос А ?а ти дори пазариш при прасчо в Гагарин и Табак. Проблемът е че и КУРнелия е същата стока а за ДА България все още няма голяма подкрепа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кире, па ша те борят с техните "аргументи" (разбирай глупости)...
Странно ми е друго - ти им казваш, че си в акции..., аз им казвам че съм извън пазара..., ама изведнъж и двамата сме хейтъри и песимисти...
Батка, и аз гледам чашата с уиски полупълна, но това не променя картинката в държавата, еле па на бЪфЪбЪ-то вече 10-та година, в положителна посока...
Проблемът е друг...
Коментар
-
Аз пък тебе не мога да те разбера..Да имам акции и купувам и продавам от 25 години..Купил съм ги защото искам да печеля, а не да ме лъжат и да чакам 10 години без развитие..И като имам акции и чакам да се върне индекса на нивото си от 2008г , а той е на една трета от това ниво какво да правя..Да си затварям очите за причините или да ги търся. Да лъжа и се самозалъгвам като Вас , че всичко е наред и да не виждам , че твърдо сме последни по много показатели в ЕС..Не мога да разбера коя е причината вместо да отчиташ борсовите индекси , изводите на ЕС в докладите и статистиката на Евростат да твърдиш, че всичко е наред..Мен тези лъжи ме дразнят, а ме дразни и това, че сме най - бедни в ЕС и най- корумпирани..Какво да мисли човек за хора , които си затварят очите за истината и лъжат другите , че всичко е наред..Разбира се първата мисъл е, че не са независими инвеститори и анализатори, а са чиновници и платени от тези , които имат сметка от подобни лъжи..Давам само факти и съм в недоумение, как след фактите ми се отговаря като Батинката, че било хубаво да сме последни в ЕС по потребление..Моля да ми кажете кое му е хубавото и защо сте доволни да сме на 660 пункта СОФИКС 10та година..
Тези съвети, които ми давате са глупави, все едно аз да Ви съветвам да си продадете жилищата и купите акции , които да държите 10 години с никакво развитие..Ако може по- реалистично и с факти за борсата..
Last edited by Kiro; 15.12.2017, 14:10.
Коментар
Коментар