IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Сметката показва,че цените с изключение на 6-7 позиции са същите каквито бяха 2015г.Румънците растат падат а ние все гледаме като
    ритнати телета,няма мърдане от дъното на историята.

Коментар

• То добре 700, ама само с мантрите на Батката и Пенко не става..Ще стане с инвеститори и пари..А те не харесват мутренската държава явно..

Коментар

• Добре би било да вземем да върнем малко на към 700, поне, нале!? Кирето също нема да има нещо в против, предполагам
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
          Причината не е само Фармата. И румънците ли си имат Фарма, че са коригирали, че дори повече от нас.
          Сметката показва,че цените с изключение на 6-7 позиции са същите каквито бяха 2015г.Румънците растат падат а ние все гледаме като
          ритнати телета,няма мърдане от дъното на историята.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
            Причината не е само Фармата. И румънците ли си имат Фарма, че са коригирали, че дори повече от нас.
            И там има заигравка с пенсионните фондове но няма връзка с БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

За тиквата и прасчо да съм казвал че ги харесвам а ти дори пазариш при прасчо в Гагарин и Табак. Проблемът е че и КУРнелия е същата стока а за ДА България все още няма голяма подкрепа.

Пазара ще тръгне като се отпуши Софарма дотогава ще си приказваме общи приказки. С тия силни макро данни дори тиквата и прасчо не ме притесняват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Киро е реалист а Батя е спекулант който може да вирее само на нашата борса заради неговите вътрешни контакти.... ...
                Когато най много Вика Ъп ,тогава е главен продавач....
                Това е проверено на 100 % стотици пъти...
                Даже и на твоето любимо Доверие....
                Но приемам всяко мнение което се различава от моето..Щом ти харесва да бъдеш заблуждаван от Боко тиквата , мафиоти , КФН и мажо ,що да не бъдете лъгани и от всевдо спекуланти ....вътрешняри.
                Аз не вярвам на неговите хилядни печалби ,но ако ги приеме че са верни колко дребни и едри са продали на загуба за да спечели на падаща борса...
                Добър въпрос А ?
                Монти, един път да ми харесаш с вярното си мнение за Батята.

Коментар

Киро е реалист а Батя е спекулант който може да вирее само на нашата борса заради неговите вътрешни контакти.... ...
                  ФАКТИ, който новаците и по-неопитните тука е наистина добре да знаят и внимават с кого си имат приказка препоръка е!

Коментар

Пазарим но знам че не е стока.... и за това цената е ниска и аз не очаквам много ....
                    както вие пазарите Доверие и Фармата,други Хим и сие ,трети ЕУБГ и сие ,четвърти ФИБ , но маркета ви показва че сте прескочили цената ......
                    колкото и да си навивате че Мажо е Супер и акциите са подценени и Борсата ще тръгне нагоре......
                    Така така ами всеки в каквото вярва инвестира. Който го е страх стои в банката и го дуят с такси и инфлация. А масово сега всички спекуланти отиват в койни но това е модата

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Сохо, щом вярваш на силните макродани за кога предвиждаш СОФИКС 1000.
                      Преди известно време ти казах пролет 2019 ако няма криза на запад.

Коментар

• Сохо, щом вярваш на силните макродани за кога предвиждаш СОФИКС 1000.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

За тиквата и прасчо да съм казвал че ги харесвам а ти дори пазариш при прасчо в Гагарин и Табак. Проблемът е че и КУРнелия е същата стока а за ДА България все още няма голяма подкрепа.

Пазара ще тръгне като се отпуши Софарма дотогава ще си приказваме общи приказки. С тия силни макро данни дори тиквата и прасчо не ме притесняват.
                          Пазарим но знам че не е стока.... и за това цената е ниска и аз не очаквам много ....
                          както вие пазарите Доверие и Фармата,други Хим и сие ,трети ЕУБГ и сие ,четвърти ФИБ , но маркета ви показва че сте прескочили цената ......
                          колкото и да си навивате че Мажо е Супер и акциите са подценени и Борсата ще тръгне нагоре......

Коментар

Даже и на твоето любимо Доверие....
                            Но приемам всяко мнение което се различава от моето..Щом ти харесва да бъдеш заблуждаван от Боко тиквата , мафиоти , КФН и мажо ,що да не бъдете лъгани и от всевдо спекуланти ....вътрешняри.
                            Аз не вярвам на неговите хилядни печалби ,но ако ги приеме че са верни колко дребни и едри са продали на загуба за да спечели на падаща борса...
                            Добър въпрос А ?

Коментар

• Кире, па ша те борят с техните "аргументи" (разбирай глупости)...
                              Странно ми е друго - ти им казваш, че си в акции..., аз им казвам че съм извън пазара..., ама изведнъж и двамата сме хейтъри и песимисти...

Батка, и аз гледам чашата с уиски полупълна, но това не променя картинката в държавата, еле па на бЪфЪбЪ-то вече 10-та година, в положителна посока...
                              Проблемът е друг...

Коментар

• Аз пък тебе не мога да те разбера..Да имам акции и купувам и продавам от 25 години..Купил съм ги защото искам да печеля, а не да ме лъжат и да чакам 10 години без развитие..И като имам акции и чакам да се върне индекса на нивото си от 2008г , а той е на една трета от това ниво какво да правя..Да си затварям очите за причините или да ги търся. Да лъжа и се самозалъгвам като Вас , че всичко е наред и да не виждам , че твърдо сме последни по много показатели в ЕС..Не мога да разбера коя е причината вместо да отчиташ борсовите индекси , изводите на ЕС в докладите и статистиката на Евростат да твърдиш, че всичко е наред..Мен тези лъжи ме дразнят, а ме дразни и това, че сме най - бедни в ЕС и най- корумпирани..Какво да мисли човек за хора , които си затварят очите за истината и лъжат другите , че всичко е наред..Разбира се първата мисъл е, че не са независими инвеститори и анализатори, а са чиновници и платени от тези , които имат сметка от подобни лъжи..Давам само факти и съм в недоумение, как след фактите ми се отговаря като Батинката, че било хубаво да сме последни в ЕС по потребление.. Моля да ми кажете кое му е хубавото и защо сте доволни да сме на 660 пункта СОФИКС 10та година.. Тези съвети, които ми давате са глупави, все едно аз да Ви съветвам да си продадете жилищата и купите акции , които да държите 10 години с никакво развитие..Ако може по- реалистично и с факти за борсата..
                                Last edited by Kiro; 15.12.2017, 14:10.

Коментар

Working...
                                X