580 я го опазим, я не. По-важното е да сме стабилни и да няма проблеми при нас. Не е ли по-добре да се помисли за спиране на търговията ако ще вървим надолу?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениене опазихте 652 ......... не опазихте 625 ....... сега опазете поне 580, че пробият ли го мечките падате на 555
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Бягат към суровините злато,петрол и тем подобни.
Колкото до нас вече е все тая.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗад локвата копаят още надолу.
дедо бъфет хрупкаше ябълки на 220, а сега на 140 дали си купува? .......... $ 4 млрд потроши като пич за няколко месеца
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Между другото, както е тръгнало е вероятно Градус да се окаже скоро компанията с най-голяма капитализация на БФБ. Нищо против тях нямам, но е малко странно ако ме пита някой с какво се занимава най-голямата компания да отговоря, че има 1 бизнес с отглеждане на пилета и яйца.
БФБ-то определено си е си е най-кокошкарската борса на планетата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Много е далеч Градус от тази титла, доста по-големи звезди има преди тяхhttps://www.investor.bg/companies/ra...0/0/0/0/0/0/0/1 WCO Кепитъл Консепт Лимитед АД (Уелкъм Холдингс АД) 16 136 002 500,00 2 SHERA София Хотел Балкан АД 513 229 860,00 3 7TH Чайкафарма висококачествените лекарства АД 503 739 978,41 4 CHIM Химимпорт АД 462 517 282,74 5 SFARM Софарма АД 462 356 802,57 6 GR6 Градус АД 409 262 620,02 Last edited by 15%; 03.01.2019, 23:44.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Между другото, както е тръгнало е вероятно Градус да се окаже скоро компанията с най-голяма капитализация на БФБ. Нищо против тях нямам, но е малко странно ако ме пита някой с какво се занимава най-голямата компания да отговоря, че има 1 бизнес с отглеждане на пилета и яйца.
https://www.investor.bg/companies/ra...0/0/0/0/0/0/0/1 WCO Кепитъл Консепт Лимитед АД (Уелкъм Холдингс АД) 16 136 002 500,00 2 SHERA София Хотел Балкан АД 513 229 860,00 3 7TH Чайкафарма висококачествените лекарства АД 503 739 978,41 4 CHIM Химимпорт АД 462 517 282,74 5 SFARM Софарма АД 462 356 802,57 6 GR6 Градус АД 409 262 620,02
Коментар
-
Last edited by Grosss; 03.01.2019, 20:46.
Коментар
-
Зад локвата копаят още надолу.
Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
2,7% е ръстът на БВП за третото тримесечие според финансовото министерство
https://www.investor.bg/biudjet-i-fi...erstvo-274642/
Предстояло брутално рали..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМечките отдавна се напродоваха,сега ядът и изпиват парите и е крайно време биковете пак да им ги приберат.
Истината е може би точно на обратно. Когато биковете се отчаят и продадат / виждайки на къде вървят нещата в световен мащаб/, и мечките им вземат парите, скоро след тогава ще има разтеж. Но за сега няма такъв изглед.
Спорна година и от мен.И умната.
Коментар
-
Честита Нова Година на всички инвеститори във форумът!
Да сте живи, здрави, и с добри печалби през 2019!
2018-та си беше трудна година и се радвам че съм на добър плюс при силно низходящият тренд по цял свят.
Очаквам 2019-та да бъде доста волатилна с преимущество за мечките. Глобално големите икономики се забавят а резултатите на компаниите ще се влошават. Успех!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар