IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Преди да скочили цените на суровините, глобалната криза едва ли ще настъпи в пълният си обем.
    очакваш след началото на кризата да скочат цените на суровините ли?

оригинален си, но не мислиш ли, че когато е започнала една криза цените на повечето суровини вървят след .............. кризата и падат
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

страха на мажо е голям ........ две мнения няма ............ набутаха се доста с доста парИ и ще им пАри дълго време ........... ще трябва и да духат

щом си видял, че съм сложил снимка и съм подчертал тези стотици хиляди бройки значи си разбрал, че гащите не съм ги напълнил, нищо, че ме определяш за сривльо ............... не ми пука за цената в момента ....... тайминга е важен - не ми се седи в акции при бурята която се задава от запад ........ американците ще разкажат играта на целият свят за пореден път, а европа ще го отнесе най-мощно този път - просто не са готови за криза и нямат място за маньоври ........... болката този път ще е много силна и в крайна сметка тя (болката) може да доведе до разпадане на ЕС, а еврото да отиде в историята...

а какво очаквам за флагмана съм го написал в темата за флагмана ................ не дадат ли дивидент и разочароват ли настоящите оптимисти , цената на акцията ще се върне на нивата от началото на 2009 г.
      Това с недаването на дивидента мисля, че ще ти обърка сметките за цената от 1,14лв

Коментар

страха на мажо е голям ........ две мнения няма ............ набутаха се доста с доста парИ и ще им пАри дълго време ........... ще трябва и да духат

щом си видял, че съм сложил снимка и съм подчертал тези стотици хиляди бройки значи си разбрал, че гащите не съм ги напълнил, нищо, че ме определяш за сривльо ............... не ми пука за цената в момента ....... тайминга е важен - не ми се седи в акции при бурята която се задава от запад ........ американците ще разкажат играта на целият свят за пореден път, а европа ще го отнесе най-мощно този път - просто не са готови за криза и нямат място за маньоври ........... болката този път ще е много силна и в крайна сметка тя (болката) може да доведе до разпадане на ЕС, а еврото да отиде в историята...

а какво очаквам за флагмана съм го написал в темата за флагмана ................ не дадат ли дивидент и разочароват ли настоящите оптимисти , цената на акцията ще се върне на нивата от началото на 2009 г.
        Преди да скочили цените на суровините, глобалната криза едва ли ще настъпи в пълният си обем.

Коментар

Когато имаш сложени 450000 бр на бида на Флагмана ти какво очакваш?Аз ако съм сривльо ще напълня
          гащите.

Last edited by polki; 22.10.2018, 18:22.

Коментар

• При близо 4% инфлация Черешара отчита 1% бюджетен излишък и това се изкарва като успех????
            В действителност е точно обратното!..

Лъжливи и крадливи комунисти..

Коментар

мда ............. прочетох темата надолу по диагонала и някой бе стигнал до прозрението, че щом всички очакват нещо то се случвало именно защото имало такива очаквания и нагласи

аз застъпвам другата теза, че когато по борсите всички очакват нещо да се случи .............. то обикновено не се случва и "масовката" са винаги изненадани...

да видим коя теза ще се окаже вярна на БФБ в следващите няколко месеца...
              Когато имаш сложени 450000 бр на бида на Флагмана ти какво очакваш?Аз ако съм сривльо ще напълня
              гащите.
              Last edited by Grosss; 22.10.2018, 18:01.

Коментар

Не е препоръка ама обръщачката всеки момент може да започне.
                мда ............. прочетох темата надолу по диагонала и някой бе стигнал до прозрението, че щом всички очакват нещо то се случвало именно защото имало такива очаквания и нагласи

аз застъпвам другата теза, че когато по борсите всички очакват нещо да се случи .............. то обикновено не се случва и "масовката" са винаги изненадани...

да видим коя теза ще се окаже вярна на БФБ в следващите няколко месеца...

Коментар

• Не е препоръка ама обръщачката всеки момент може да започне.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение

Обяснявам го със силния песимизъм...Мечите настроения са много силни. Форумът го показва, видимо е и в анкетите.
                    като стана дума за анкети .............. виждам само супер оптимизъм

цели 66,14% смятат, че Софикс повече няма да пада и ще завърши годината над 600 пункта ....... това са 2/3 от анкетираните!!!

цели 50% смятат, че годината за Софикс ще завърши над сегашните нива ........... над 625 пункта

къде виждате песимизъм?!?!?!? ........... защо заблуждавате форума???

Click image for larger version

Name:	71.jpg
Views:	1
Size:	82.9 КБ
ID:	3394739

цели 45,31% от анкетираните смятат, че 600 пункта ще бъде абсолютното дъно за Софикс

Name:	72.jpg
Size:	90.5 КБ
ID:	3394740

цели 56,92% смятат, че до края на годината ще приключи настоящият тренд .............. ако не е приключил вече

Name:	73.jpg
Size:	83.4 КБ
ID:	3394741

не виждам никакъв песимизъм и не виждам никакви мечи настроения ............... изобщо пък не виждам да са "много силни" в тези анкети ............ но сигурно някъде по другите анкети резултатите са различни...

изводите всеки сам си ги прави и всеки сам си взима решенията
                    Last edited by polki; 22.10.2018, 17:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Радвам се да прочета нещо от теб, Беър! Напоследък форума е обсебен от 3-4 човека.
                      По принцип е така, но специално за БФБ мисля, че има нещо по-дефицитно от парите и то е доверието. Според мен средства има страшно много, но с доверие 0, те просто не "влизат в обръщение". А лошото е, че доверие се печели по-трудно отколкото пари, примери на БФБ колкото щеш за това...
                      Имаш хубави включвания в темата. С удоволствия ги чета. Прав си на темата губещите време писания и заяждания. Обяснявам го със силния песимизъм...Мечите настроения са много силни. Форумът го показва, видимо е и в анкетите. Отделно мисля, че сме най-мрънкащата нация.

Аз лично предпочитам да създавам - анкети, сделки и т.н.
                      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Полки, наистина се чудя откъде да започна обяснителния режим...
                        ами, по-добре не започвай да ми се обясняваш, че и без това нивото на форума доста падна .............. за да не продължава спада

Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        На всички им е ясно, че лихвите ще се вдигат, на всички им е ясно, че това ще доведе до спад, но дали не е вече в цената?
                        то само на лихвите да се дължат спадовете щеше да е много лесно

отчетите за Q3 започват да излизат ............. ето ти един за начало

Неконсолидираната загуба на "Доверие обединен холдинг" набъбна с над 50%

https://www.investor.bg/novini-i-ana...ad-50--270417/

Коментар

• Освен с Писоара да преместите България в Китай, ама БХ, Шиши и Черешко няма да искат..Там наказанието за корупция е смърт..
                          Last edited by Kiro; 22.10.2018, 12:20.

Коментар

• Властите в Пекин се намесиха, за да подкрепят икономиката

Коментар

• Хора, Киро не ви е виновен, няма смисъл да си изливате яда на него.
                              Разберете, че никой нормален инвеститор повече няма да си вкара парите в тоталитарната кочина на Боко тиквата, Цацара и гербавите. Инвеститорите търсят пазарна икономика, свободен пазар, ниски разходи и добра печалба, а не разни държавни рекетьорчета и монополи да ги рекетират и да им подбиват конкурентноспособността.
                              Най-хубавото е, че чуждите инвеститори тотално изолираха Тиквата, Пеевски и Цацара и корумпираната проклета партийка на гербавите.Имам информация, че и местните предприемачи се канят да се изнасят от боковия тиквостан...
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Къде са модераторите.. започнаха пак с обидите..Информацията не е ли на БНБ или ъпърите забравиха и да четат от страх и глупост..Пускайте Вие положителни новини от кочината на БХ и Шиши, ама нещо няма..
                                Last edited by X_Y; 22.10.2018, 11:08.

Коментар

Working...
                                X