If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И каква е тя....
Някой продаде Етропал със загуба за 270 акции над 1100 лв.....
Друг продаде Фазера със загуба над 5К......занад 550 бройки
Купих и на двете места ,но не мога да се радвам за ситуацията......
Борсата пада и това са поредните колеги който никога няма да се върнат на борсата....защото това е само днешната загуба ама на колко са влезли....
Етропала го проспах!
Така се случва, когато се мотае човек по пътищата....
Не обичам да дрънкам за портфейла си! Но днес съм на кеф и реших да покажа, че има и друга гледна точка върху ситуацията!
И каква е тя....
Някой продаде Етропал със загуба за 270 акции над 1100 лв.....
Друг продаде Фазера със загуба над 5К......занад 550 бройки
Купих и на двете места ,но не мога да се радвам за ситуацията......
Борсата пада и това са поредните колеги който никога няма да се върнат на борсата....защото това е само днешната загуба ама на колко са влезли....
Нивата ме изкушиха яко и за сефте влезнах приятно във Фазера, Софармата и Химимпорта... Дебна и на още две места... Не мога да го чакам Софикса да пада още... щото я падне, я не! А предпочитам да съм в акции, а не в кеш.
Сигурно нещо ми става! ю
Мнението ми НЕ Е инвестиционна препоръка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Нивата ме изкушиха яко и за сефте влезнах приятно във Фазера, Софармата и Химимпорта... Дебна и на още две места... Не мога да го чакам Софикса да пада още... щото я падне, я не! А предпочитам да съм в акции, а не в кеш.
Сигурно нещо ми става! ю
Мнението ми НЕ Е инвестиционна препоръка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
А един от БАКБ пък заплашва нещастните майки , че щял да изкара 20000 работника..Като ги изкара ще ги бият ли или ще ги трепят..В кочината на БХ и Шиши се загуби даже и привидният морал и здрав разум..
Защо да е станал? Той вчера изцяло и безрезервно подкрепи уважаемия вицепремиер Симеонов и каза че всичко е нормално и че е доволен от положението.
Танто за танто. Той подкрепя правителството, правителството подкрепя бизнеса, и двете неща заедно мачкат народа. От ясно по-ясно. Затова имаме послък данък от 10% за всички доходи, нямаме необлагаем минимум, обаче имаме 20% ДДС за храни и лекарства. Да му е леко на бизнеса и народа да плаща масрафа.
Коментар