Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа теб не знам защо са 30, но на Борсата за мен са 10г...
Тези крадливи простаци изгубиха за България и БФБ едно деситилетие..
според някой може и да греша, но такива са моите усещания за българите и България ............. лично аз и преди 89-та бях добре и сега не се оплаквам от нищо ......... само здраве искам за мен и близките миfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОставил съм си най- добрите дивидентни акции на БФБ..Редуцирах доста и събирам кеш..Ще купувам само навън, след спада 2019-2021г.- Германия, САЩ, ЦИЕ, Румъния..Докато е крадливата шайка и Черешко аз на БФБ няма да наливам пари..Тези крадливи простаци изгубиха за България и БФБ едно деситилетие..
генерално погледнато нашето поколение загуби последните 30 години ........ първите 20 не се различават съществено от последните 10, а положението преди последните 10 бе дори и по-зле...
в този ред на мисли смятам, че тези 30 години може и да за загубени за България, но за мен лично не смятам, че тези 30 години са изгубениfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Оставил съм си най- добрите дивидентни акции на БФБ..Редуцирах доста и събирам кеш..Ще купувам само навън, след спада 2019-2021г.- Германия, САЩ, ЦИЕ, Румъния..Докато е крадливата шайка и Черешко аз на БФБ няма да наливам пари..Тези крадливи простаци изгубиха за България и БФБ едно деситилетие..
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
прочети какво е тренд и сам прецени дали настоящият тренд е низходящ ........ няма всичко да ти давам наготово --- не съм те осиновил...
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
не ценя много мненията ти,какво ще ни посъветваш да правим с парите си?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХора..Централните банки купуват злато..Тръмп се мъчи да забави кризата, тук се очаквало възход..И колко ще е този възход до 600-650пункта ли и до кога..На черешовата Борса какви чужди инвеститори се чакат и кой ще вкара пари в държавата на шайката и мафията..И за какво да вкарват пари, за да ги изнудват и да треперят за инвестициите си ли..Може ли някой да ми представи кои са преимуществата на БФБ пред борсите на Румъния и ЦИЕ за да дойдат тук инвестициите..
Коментар
-
Хора..Централните банки купуват злато..Тръмп се мъчи да забави кризата, тук се очаквало възход..И колко ще е този възход до 600-650пункта ли и до кога..На черешовата Борса какви чужди инвеститори се чакат и кой ще вкара пари в държавата на шайката и мафията..И за какво да вкарват пари, за да ги изнудват и да треперят за инвестициите си ли..Може ли някой да ми представи кои са преимуществата на БФБ пред борсите на Румъния и ЦИЕ за да дойдат тук инвестициите..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
А в низходящ тренд ли сме?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеда припомня моите отговори на двата въпроса:
500-524
Q3 2019
---------------
през октомври само аз и още един съфорумаец дадохме публични отговори на въпросите ........... сега ще се намерят ли и други смелчаци които не се страхуват от евентуални провали и последващи подигравки?М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
да припомня моите отговори на двата въпроса:
До каква стойност на Софикс ще приключи настоящият низходящ тренд?
Кога ще приключи настоящият низходящ тренд при Софикс?
---------------
през октомври само аз и още един съфорумаец дадохме публични отговори на въпросите ........... сега ще се намерят ли и други смелчаци които не се страхуват от евентуални провали и последващи подигравки?
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Пускай по една на тримесечие за 2019 защото ми се струва, че ще има интересни ситуации. Ако ти се занимава,де.
До каква стойност на Софикс ще приключи настоящият низходящ тренд?
трети въпрос:
Кога ще приключи настоящият низходящ тренд при Софикс?
анкетата не съм я заключил .......... ако някой е пропуснал може да дАде отговори тук => https://www.surveymonkey.com/r/3DNV56F
хубаво е на първи въпрос да не се отговаря...... че може и да познае отговора...
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениев началото на октомври пуснах една анкета ........ от 65 отговора на първия въпрос 17 човека (и аз съм между тях) са познали, че годината за Софикс ще завърши в диапазона 575-599 пункта
SOFIX изпрати 2018-та със спад от 12,25% и завърши на 594,46 пункта
[ATTACH=CONFIG]n3424400[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]n3424401[/ATTACH]
на позналите - честито ...... дано са успели и да отиграят ситуацията както са прогнозирали...Life won't wait for you.
Коментар
Коментар