IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

SFARM/ BREF/ CHIM/ HIKA...може би и Мбат

п.п. ти наскоро не дава ли интервю в което ни препоръчваше какво да се купува или аз бъркам ник-а?

п.п.п. хубав избор са и предложените от теб СФТРД и КОРАДО, но трябва доста добри резултати и еуфория на БФБ за да дам 200-250млн(100% ръст) за един завод в Стражица за радиатори или 500-600млн(100% ръст в кап-а) за дистрибутор на лекарства, на който дори складовата база в Сф е наета под наем от мама. От друга страна ...всичко е възможно...
    Аз бях, но не съм давал препоръки, а по-скоро си представих моя портфейл, и моите очаквания. Принципно към момента съм в период на изчакане на БФБ, но имам малко кеш, и се двоумя къде да го вложа преди "дивидентния сезон". Затова въпроса ми беше насочен конкрено към една акция. Към момента ще чакам трейдинга под 7, Градус на 1,75 или Софарма под 3,50.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

То това ми е ясно. И моя портфейл е почти същия. Въпроса ми по-скоро беше, коя ТОЧНО акция бихте взели, при сегашните цени, която смятате с най-голям потенциал за дивидент и капиталова доходност.
      Стара Планина. Дивидентът се увеличава всяка година. И Адванс като почнат да продават земята. Сега я трупат по някаква причнина -- само купуват. Но тя няма да се изпари.

Коментар

То това ми е ясно. И моя портфейл е почти същия. Въпроса ми по-скоро беше, коя ТОЧНО акция бихте взели, при сегашните цени, която смятате с най-голям потенциал за дивидент и капиталова доходност.
        SFARM/ BREF/ CHIM/ HIKA...може би и Мбат

п.п. ти наскоро не дава ли интервю в което ни препоръчваше какво да се купува или аз бъркам ник-а?

п.п.п. хубав избор са и предложените от теб СФТРД и КОРАДО, но трябва доста добри резултати и еуфория на БФБ за да дам 200-250млн(100% ръст) за един завод в Стражица за радиатори или 500-600млн(100% ръст в кап-а) за дистрибутор на лекарства, на който дори складовата база в Сф е наета под наем от мама. От друга страна ...всичко е възможно...

нека не забравяме АЛТЕРКО и ИХЛБЛ - скоро може да развържат кисията
        Last edited by tony1975; 22.03.2019, 16:57.

Коментар

Обикновено дивидентните едва ли са с най-голям потенциал за ръст.

Коментар

Не виждам такава, още не се е листнала

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение

Софарма Имоти, Адванс Терафонд, Елана Агрокредит, Фонд за Недвижими Имоти България, Спиди, Монбат, ХЕС, Софарма Трейдинг, Стара Планина Холд, М+С Хидравлик, Корадо, Софарма.

Всички тия са раздавали дивиденти последните години и предполагам ще продължават.

Това ми е портфейлът. Притежавам от всичките.

https://bit.ly/2U0A0IZ

Коментар

• С тези обороти стана "язък за тока" положението. Да направят сесията веднъж седмично и то само след банкови стрес тестове, тоест през 2-3 години.
                The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                  Как е пичове, ще видим ли софикс на 1000 до 2029-та ~ 2030-та година, или няма да видим?
                  Сега въпроса е друг, ще далдисваме ли още и докъде.

Коментар

• Как е пичове, ще видим ли софикс на 1000 до 2029-та ~ 2030-та година, или няма да видим?
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                      Обороцията съвсем умре...
                      Споко, след малко ще си менкат един Велграф или друго подобно същество за 1-2 милиона и ще вдигнат обороцията

Коментар

• Обороцията съвсем умре...

Коментар

Коя компания от сегашните на БФБ бихте избрали с хоризонт 8-10 години? Да раздава дивидент и да донесе приемлива капиталова доходност?
                          Софарма Имоти, Адванс Терафонд, Елана Агрокредит, Фонд за Недвижими Имоти България, Спиди, Монбат, ХЕС, Софарма Трейдинг, Стара Планина Холд, М+С Хидравлик, Корадо, Софарма.

Всички тия са раздавали дивиденти последните години и предполагам ще продължават.

Това ми е портфейлът. Притежавам от всичките.

https://bit.ly/2U0A0IZ

Коментар

Ами двоумя се между две три компании (Градус, Софарма трейдинг, Корадо), и затова питам какви са предпочитанията и настроенията. А какво е мнението ви за ИПО-то на BIODIT?
                            раздели ги между трите за да избегнеш риска да заложиш на куция кон ............ а биодит няма да раздават дивидент и няма смисъл да ги слагаш в тази група...
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

А ти?
                              Ами двоумя се между две три компании (Градус, Софарма трейдинг, Корадо), и затова питам какви са предпочитанията и настроенията. А какво е мнението ви за ИПО-то на BIODIT?
                              Монти, за БФБ питам. За чуждите пазари предпочитам да изчакам, че там таксите са по-големи, а в момента нямам достатъчно кеш.
                              Gross, сега вече те разбрах, но мисля че все може да се намерят 2-3 читави позиции.

Коментар

Коя компания от сегашните на БФБ бихте избрали с хоризонт 8-10 години? Да раздава дивидент и да донесе приемлива капиталова доходност?
                                А ти?

Коментар

Working...
                                X