Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
То това ми е ясно. И моя портфейл е почти същия. Въпроса ми по-скоро беше, коя ТОЧНО акция бихте взели, при сегашните цени, която смятате с най-голям потенциал за дивидент и капиталова доходност.
- 3 Харесвания
Коментар
-
То това ми е ясно. И моя портфейл е почти същия. Въпроса ми по-скоро беше, коя ТОЧНО акция бихте взели, при сегашните цени, която смятате с най-голям потенциал за дивидент и капиталова доходност.
п.п. ти наскоро не дава ли интервю в което ни препоръчваше какво да се купува или аз бъркам ник-а?
п.п.п. хубав избор са и предложените от теб СФТРД и КОРАДО, но трябва доста добри резултати и еуфория на БФБ за да дам 200-250млн(100% ръст) за един завод в Стражица за радиатори или 500-600млн(100% ръст в кап-а) за дистрибутор на лекарства, на който дори складовата база в Сф е наета под наем от мама. От друга страна ...всичко е възможно...
нека не забравяме АЛТЕРКО и ИХЛБЛ - скоро може да развържат кисиятаLast edited by tony1975; 22.03.2019, 16:57.
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Софарма Имоти, Адванс Терафонд, Елана Агрокредит, Фонд за Недвижими Имоти България, Спиди, Монбат, ХЕС, Софарма Трейдинг, Стара Планина Холд, М+С Хидравлик, Корадо, Софарма.
Всички тия са раздавали дивиденти последните години и предполагам ще продължават.
Това ми е портфейлът. Притежавам от всичките.
https://bit.ly/2U0A0IZ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеКак е пичове, ще видим ли софикс на 1000 до 2029-та ~ 2030-та година, или няма да видим?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеОбороцията съвсем умре...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКоя компания от сегашните на БФБ бихте избрали с хоризонт 8-10 години? Да раздава дивидент и да донесе приемлива капиталова доходност?
Всички тия са раздавали дивиденти последните години и предполагам ще продължават.
Това ми е портфейлът. Притежавам от всичките.
https://bit.ly/2U0A0IZ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ами двоумя се между две три компании (Градус, Софарма трейдинг, Корадо), и затова питам какви са предпочитанията и настроенията. А какво е мнението ви за ИПО-то на BIODIT?
fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
А ти?
Монти, за БФБ питам. За чуждите пазари предпочитам да изчакам, че там таксите са по-големи, а в момента нямам достатъчно кеш.
Gross, сега вече те разбрах, но мисля че все може да се намерят 2-3 читави позиции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКоя компания от сегашните на БФБ бихте избрали с хоризонт 8-10 години? Да раздава дивидент и да донесе приемлива капиталова доходност?
Коментар
Коментар