Моля Ви Колеги , не подчертавайте писаниците на камионджията като му отговаряте понеже ние дето сме го блокирали не искаме и не желаем да четем неговия бълвоч. Моля Ви
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВъв времена на задаваща се рецесия кеша е чисто злато.Да се държат артии не е добър вариант.Разбира се всеки сам прави избор как да си загуби парите.Нали помниш- "който няма книжата, когато падат, ги няма и когато растат", Е има 5-10% изключения
Коментар
-
Текущата и капиталова сметка е положителна и възлиза на 161.8 млн. евро (0.3% от БВП ) при дефицит от 123.2 млн. евро (0.2% от БВП) за януари 2018 г.
Износът на стоки е 2336.1 млн. евро (4% от БВП) за януари 2019 г., като се повишава със 180.2 млн. евро (8.4%) спрямо януари 2018 г. (2156 млн. евро, 3.9% от БВП).
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Абе споменава ги един, ама се обиди на форума и сега се изживява из FB
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Абе споменава ги един, ама се обиди на форума и сега се изживява из FB? Изпуснал съм го този момент.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеГледам, че никой не споменава Софкома, а и двете емисии дават нелош дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Ами заради намерението. Иначе си прав че може би не е много коректно да ги наричам дивидентна. Но е факт и че са разпределяли дивиденти когато компанията не е била публична.! Особено пък с нашите си компании винаги трябва да имаме едно наум, защото сме се нагледали на всякакви циркаджилъци ! Аз съм се научил на намерения отдавна да не вярвам ! История трябва да има компанията, и то борсова.
Last edited by Zdravko; 22.03.2019, 18:05.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Не знам защо наричаш Градус дивидентна акция, след като нито е разпределила дивидент, нито има дивидентна история.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Не знам защо наричаш Градус дивидентна акция, след като нито е разпределила дивидент, нито има дивидентна история.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Аз бях, но не съм давал препоръки, а по-скоро си представих моя портфейл, и моите очаквания. Принципно към момента съм в период на изчакане на БФБ, но имам малко кеш, и се двоумя къде да го вложа преди "дивидентния сезон". Затова въпроса ми беше насочен конкрено към една акция. Към момента ще чакам трейдинга под 7, Градус на 1,75 или Софарма под 3,50.
Коментар
Коментар