If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За мен поне последните шест месеца бяха едни от най-вълнуващите на борсата ни, имаше толкова много възможности на пазара - и ненадейни изсипвания при позиции, на които по принцип вярвам, и възможност за кротко пълнене при други. Радва ме, когато чета хора с мнения, различно от моето. Ако всички мислехме еднакво за борсата ни, аз нямаше да се интересувам от нея, понеже възможностите нямаше да ги има. Желая успех на всички. Не знам какво предстои за пазара ни, търговията с акции носи финансов риск. Притежавам акции на БФБ. Препоръки нямам никакви.
Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
- През четвъртото тримесечие на 2018 г. брутният вътрешен продукт (БВП) нараства с 3.1% спрямо съответното тримесечие на предходната година и с 0.7% спрямо третото тримесечие на 2018 г. според сезонно изгладените данни.
- Крайното потребление регистрира положителен икономически растеж от 5.3%. Бруто образуването на основен капитал отчита ръст от 4.0% през четвъртото тримесечие на 2018 г. спрямо съответното тримесечие на предходната година по сезонно изгладени данни.
- Общият доход средно на лице от домакинство през четвъртото тримесечие на 2018 г. е 1 557 лв. и нараства със 7.5% спрямо същото тримесечие на 2017 година.
- Доходът от работна заплата нараства от 781 на 858 лв. (с 9.9%)
Кубрат е прав, 10 е широкоспектърно и може да се включи във фиша Още от египетски време му се носи слава на човешко число Също е = две петици (по пет пръста на двете ръце), а може и чифт ръкавици
Друга ми беше мисълта. Чудя се дали има нещо общо между Дъбово, държава от близкия изток и Мадорооо ???
току-що разбрах, че съм бил прав ... Десетки милиони долари от Венецуела в Инвестбанк
ДАНС влезе на проверка в банката заради преводи, дошли от Petróleos de Venezuela по сметка на адвокат
Десет е цялото в десетична. система и се дели на споменатите 2 и 5 . . А вселената хиш не я интересува в в кво смятаме
60 по- универсално 2,3, 5,, и кратните им 10,, 12,,15.
2, 3 и 5 са числа от началото от редицата на фибоначи
Краен брой ли са простите числа в редицата на фибоначи?
Елементарна задача за 9 или 10 клас съм я решавал/доказвал на олимпиада
Десет е цялото в десетична. система и се дели на споменатите 2 и 5 . . А вселената хиш не я интересува в в кво смятаме
60 по- универсално 2,3, 5,, и кратните им 10,, 12,,15.
Абе прав си ама друга ни беше мисълта с Кубрат. Може още по-абстрактно. - например 10 е единица(Бога) и нула(Безкрая) Между тях финансово е разпънат "човека" (може и в некоя многоцифрена банка)
Кубрат е прав, 10 е широкоспектърно и може да се включи във фиша Още от египетски време му се носи слава на човешко число Също е = две петици (по пет пръста на двете ръце), а може и чифт ръкавици
60 по- универсално 2,3, 5,, и кратните им 4, 10,, 12,,15.
Коментар