If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой предложи ли по-голям % за добиване на златото? Колко е той в Бг и колко е средно в световен мащаб?
Така като почне да се пише хамалската много се нервирам. То това злато блика от самосебе си. Подлагаш кофата и си ти... Много странно защо се затварят всякакви мини, находища на петрол и други. Я вижте колко е скъпо всичко, а те пък затварят... Глупаци
Колега реших да ти подмина "хамалския" коментар, но понеже празнувам. Реших да те поздравя, все пак и ти си човек с една песен, клип или по точно реклама. Поздрави и успех в търговията
Бг народна поговорка: Във вода гази, жаден ходи ... Канадците добиват и изнасят злато от Бг за милиони долари (милиарди). Нашите професионални крадци (политици) се чудят с коя фирма за производство на фарове да се похвалят, че са привлякли като стратегически инвеститор в Бг. Без коментар.
Някой предложи ли по-голям % за добиване на златото? Колко е той в Бг и колко е средно в световен мащаб?
Така като почне да се пише хамалската и то от медии много се нервирам. То това злато блика от самосебе си. Подлагаш кофата и си ти... Много странно защо се затварят всякакви мини, находища на петрол и други. Я вижте колко е скъпо всичко, а те пък затварят... Глупаци
Бг народна поговорка: Във вода гази, жаден ходи ... Канадците добиват и изнасят злато от Бг за милиони долари (милиарди). Нашите професионални крадци (политици) се чудят с коя фирма за производство на фарове да се похвалят, че са привлякли като стратегически инвеститор в Бг. Без коментар.
Шегувам се....нямам никаква идея защо някой ще прави сделки за по 1-2 акции с цена 7 лв. Те таксите му ги оскъпяват с по 20-30%, но щом има излишни пари, кой съм аз да му давам акъл. Единственото разумно обяснение, което мога да се сетя - да видиш посредника, който стои с офертата от другата страна.
ПФБК е от другата страна. Аз за това си изтрих бид-а и го сложих наново, и някой друг с по-стар бид ги изяде тези малките с по 2 лева комисионна всяка. Не съм за 2 лева, ама е дразнещо. Искам да си купя примерно 200 акции наведнъж, а не по 3 на сделка.
Увеличаване броя на сделките с цел подобряване на шансовете за влизане или оставане в Софикс е валидно предположение. Колко и да звучи учудващо за някой, Монбат има нужда от подобна подкрепа в този момент.
Шегувам се....нямам никаква идея защо някой ще прави сделки за по 1-2 акции с цена 7 лв. Те таксите му ги оскъпяват с по 20-30%, но щом има излишни пари, кой съм аз да му давам акъл. Единственото разумно обяснение, което мога да се сетя - да видиш посредника, който стои с офертата от другата страна.
Коментар